Ο Σρέντερ συναντήθηκε με τον Αμπράμοβιτς στη Μόσχα;

 Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ φέρεται να συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη στη Μόσχα για λίγες ώρες με τον ιδιοκτήτη της FC "Chelsea" Roman Abramovich, αναφέρει σήμερα το πρωί η ταμπλόιντ Bild.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο σκοπός της «μονομελούς διπλωματικής αποστολής» του λόμπι της Gazprom και κατόπιν αιτήματος ποιου έγινε, αναφέρει η εφημερίδα.

Ο Σρέντερ, ο οποίος δεν παραιτήθηκε ως πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Nord Stream AG και της Rosneft παρά τις εκκλήσεις της γερμανικής κυβέρνησης, συναντήθηκε επίσης με τον επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις

διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, αφού ταξίδεψε στη Μόσχα την περασμένη Τετάρτη.

Η Bild ανέφερε ότι ο Σρέντερ συναντήθηκε με τον Αμπράμοβιτς το βράδυ της Πέμπτης στο πολυτελές ξενοδοχείο Kempinski κοντά στο Κρεμλίνο.

Η ομάδα του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έμαθε για την είσοδο του πρώην καγκελαρίου στη Μόσχα μόνο μέσω του Τύπου, ενώ η ουκρανική πλευρά αρνήθηκε ότι είχε δώσει εντολή στον Σρέντερ να είναι μεσολαβητής στον επί χρόνια φίλο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

(Telegraf.rs)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...