Διάσημα Ρωσικά Πανεπιστήμια. Λίστα Έγκριτα Πανεπιστήμια Στη Ρωσία

 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κύρους ιατρικές σχολές της Ρωσίας αποτελούν μια μικρή λίστα. Σε τρία από τα καλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, που παράγουν επαγγελματίες γιατρούς περιλαμβάνουν:

MGMU τους. I. Μ Sechenova. Ίδρυσε το 1758. Έχει έξι τμήματα, μια μεγάλη βιβλιοθήκη, ένα ιδιωτικό μουσείο, εθελοντικό κέντρο και ούτω καθεξής.

Εθνικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο. ΝΙ Πιρόγκοφ. Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1903. Οι μαθητές διδάσκονται σε επτά περιοχές. Το πανεπιστήμιο είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονες συσκευές πολυμέσων και τον υπολογιστή.

Ο εξοπλισμός αυτός επιτρέπει να διεξάγει τακτικά οπτικά μαθήματα, συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αγία Πετρούπολη κράτος Παιδιατρικής Ιατρικής Ακαδημίας.


τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια της Ρωσίας


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η κορυφαία σύγχρονη στρατιωτική ηγέτες κατά τη στιγμή απόφοιτος από μια επιβλητική στρατιωτική σχολή της Ρωσίας. Το καλύτερο για το μέλλον αξιωματικοί είναι:

  1. Στρατιωτική Ακαδημία των στρατηγικών πυραύλων Δυνάμεων. Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1820. οι μαθητές της Ακαδημίας πραγματοποιήθηκε σημαντική επιστημονική και τεχνολογική έρευνα.
  2. Η Ναυτική Ακαδημία ιδρύθηκε το 1827. Εδώ, εκπαιδευμένο επικεφαλής του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού Tatarinov, HSU Tchernavin και άλλες διάσημες προσωπικότητες.
  3. Mikhailovskaya Στρατιωτική Ακαδημία Πυροβολικού. Είναι το παλαιότερο Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης, φημίζεται για τους μεγάλους δασκάλους (Τσερνόφ εφευρέτης, σχεδιαστής Lander) και επιφανείς αποφοίτους (καπετάνιος Przewalski, Tretyakov Designer).

κύρους ιατρικά πανεπιστήμια της Ρωσίας

ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ρωσία σχολές κύρους του νόμου να παρέχουν ποιοτική εκπαίδευση. Ορίστε την ιθαγένειά τους, για να μάθετε πώς να εκφράσω, λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη νομοθεσία για να βοηθήσει πανεπιστημιακά τμήματα που αναφέρονται παραπάνω, και σε ορισμένες σχολές:

  1. Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας (Νομική Σχολή). Οι φοιτητές του Τμήματος έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν την καλύτερη νομική εκπαίδευση στη Ρωσία.
  2. Ακαδημία Δικαίου Μόσχας. Γυμνάσιο, υπάρχουν πάνω από ογδόντα πέντε χρόνια. Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και να μάθουν να τις εφαρμόσουν στην πράξη.
  3. Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών. Από τη δεκαετία του ενήντα στους τοίχους του πανεπιστημίου παρέχει εκπαίδευση σε νομικές επιστήμες.
  4. κατάλογος των κύρους ρωσικά πανεπιστήμια

    ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    Creative επαγγέλματα θεωρούνται πάντα η πιο δημοφιλής μεταξύ των μαθητών. Ο καθένας θέλει να λάμψει πάνω στη σκηνή και να έχει έναν πλήθος των οπαδών. Για να πετύχει, πρέπει πρώτα να εγγραφεί και να αποφοιτήσει από το κολέγιο. Διάσημο ρωσικά πανεπιστήμια στον τομέα της μουσικής:

    1. Ωδείο μέλος της Μόσχας. Τσαϊκόφσκι.
    2. Κρατικό Ωδείο. Ρίμσκυ-Κόρσακοφ στην Αγία Πετρούπολη.
    3. Ρωσική Ακαδημία Μουσικής. Gnesin.

    Νομική διάσημο ρωσικά πανεπιστήμια

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

    Πρόκειται για κάποιον να μάθει κάτι, θα πρέπει να είναι η πρώτη για να πάρετε μια αξιοπρεπή εκπαίδευση. Η Κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα της εκπαίδευσης, όχι μόνο να παρέχει τις σχετικές γνώσεις, αλλά και ενισχύει την αγάπη και το σεβασμό τους. Όσοι επιθυμούν να συνδέσουν τη ζωή τους με την παιδαγωγική, πρέπει να κάνουμε στο MSU ή στο RGPU. Δεν είναι λιγότερο αξιόλογος της κατάρτισης των εκπαιδευτικών που προκύπτουν από την περιφερειακή πανεπιστήμια: Tbilisi State University, Irkutsk State University, NSU.

    στρατιωτικών διάσημο ρωσικά πανεπιστήμια

    Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    Στο δρόμο για τον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού πρέπει να περάσει πολλές δυσκολίες. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται μόνο να ασχοληθείτε με πολλά σωματικά, αλλά και να πάρετε μια αξιοπρεπή εκπαίδευση. Διάσημο σπορ πανεπιστήμια της Ρωσίας είναι πολύ προσεκτικοί στην εργασία τους. Η λίστα με τα καλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα αυτό είναι: RSU Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού, Νεολαίας και Τουρισμού, Υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της Μόσχας Ινστιτούτο Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής.

  5. πηγη αθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...