Τα καλά νέα έρχονται από την αγορά του «μαύρου χρυσού» σήμερα το πρωί.

Τα καλά νέα έρχονται από την αγορά του «μαύρου χρυσού» σήμερα το πρωί. Οι τιμές του πετρελαίου είναι σε καλό μείον. Η αξία του βαρελιού στην αγορά του Λονδίνου σήμερα το πρωί είναι 109 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 3,55%. Παράλληλα, το βαρέλι διαπραγματεύεται στην αμερικανική αγορά σε σχεδόν τέσσερις τοις εκατό χαμηλότερη τιμή, δηλαδή 105 δολάρια.

 Την Παρασκευή, αυτά τα παράγωγα διαπραγματεύονταν στην τιμή των 110, ή 107 δολαρίων, και η τιμή συνέχισε να πέφτει. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας οι τιμές των βαρελιών ήταν σε επίπεδα ρεκόρ και ανέβηκαν στα 130 δολάρια.

Οι τιμές του πετρελαίου στη Σερβία εξαρτώνται από την κίνηση των τιμών στην παγκόσμια αγορά, επομένως αυτή η πτώση, η οποία ωστόσο είναι ανεπαρκής, είναι καλά νέα και για την εγχώρια αγορά.

Παρεμπιπτόντως, η ρωσική εταιρεία «Gazprom» συνεχίζει κανονικά να παραδίδει ρωσικό αέριο για διαμετακόμιση στην Ευρώπη μέσω ουκρανικού εδάφους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ενεργειακού κολοσσού, Σεργκέι Κουπριάνοφ.

«Η Gazprom συνήθως παραδίδει ρωσικό αέριο για διαμετακόμιση μέσω ουκρανικού εδάφους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών - 109,5 εκατομμύρια κυβικά μέτρα έως τις 14 Μαρτίου», είπε ο Κουπριάνοφ.

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ πόσο κοστίζουν τα καύσιμα στη Σερβία σήμερα το πρωί και ποιοι τύποι φτάνουν έως και τα 200 δηνάρια ΕΔΩ .

Το Bitcoin αξίζει 39.000 $ σήμερα το πρωί, ο αιθέρας περίπου 2.600 $. Ενώ το XRP κατέγραψε μείον 3 τοις εκατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...