Η Ρωσία σχεδιάζει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο;

 Το σχέδιο της ρωσικής διοίκησης να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε ορισμένες ρωσικές περιοχές είναι φάρσα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Οι αναφορές για την πρόθεση των ρωσικών αρχών να απαγορεύσουν στους Ρώσους να ταξιδεύουν σε άλλες χώρες δεν είναι παρά φήμες, πρόσθεσε.

Ο Πεσκόφ προέτρεψε να μην πιστέψουμε τις φήμες για να μην γίνουν θύματα εξαπάτησης. Πρέπει κανείς να αντιλαμβάνεται κάθε πληροφορία προσεκτικά, είπε.

«Όχι, αυτά είναι φάρσες, προέρχονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναφέρουν τέτοια μηνύματα», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Μπορεί να επιτραπεί στους Γερμανούς να πάνε για να στηρίξουν την Ουκρανία

Εν τω μεταξύ, οι αρχές της Γερμανίας επέτρεψαν στους πολίτες τους να συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες στην Ουκρανία, αναφέρει η εφημερίδα Tagesspiegel επικαλούμενη το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.

Πηγές σε σώματα ασφαλείας δήλωσαν ότι οι μη εξτρεμιστές Γερμανοί πολίτες δεν θα εμποδίζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα εάν θέλουν να υποστηρίξουν την Ουκρανία, έγραψε η εφημερίδα. Επιπλέον, το δικαστικό σώμα δεν θα διώξει τους Γερμανούς επειδή ταξίδεψαν στην περιοχή της σύγκρουσης, ανεξάρτητα από το σε ποια πλευρά ήθελαν να πολεμήσουν.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS !
Читайте больше на https://english.pravda.ru/news/russia/150556-russia_martial_law/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...