Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Αλλαγή σκηνικού με βροχές, ενισχυμένους βοριάδες και σταδιακή πτώση θερμοκρασίας (video)

 Η Πέμπτη αναμένεται να κυλήσει με μαλακό καιρό από πλευράς θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές.

Από αργά το μεσημέρι και μετά όμως, και από τα βορειοανατολικά προς τα νότια νοτιοδυτικά, θα αρχίσει να αλλάζει και πάλι το σκηνικό με εμφάνιση ψυχρότερων αέριων μαζών και ενίσχυση των βοριάδων. Από την Θράκη και μέχρι αργά το βράδυ και στις υπόλοιπες ανατολικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές ο καιρός θα αρχίσει να «κλείνει».

Η Αττική θα ξεκινήσει με λίγα σύννεφα -λίγο πιο πυκνά στα βόρεια- ενώ από το μεσημέρι και από τα ανατολικά βορειοανατολικά θα αρχίσει να συννεφιάζει με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει στις βορειότερες ορεινότερες περιοχές και στις πιο βορειοδυτικές αργότερα. Από αργά το βράδυ τα σύννεφα θα γίνουν πολύ λιγότερα σε ολόκληρη την Αττική.
Οι άνεμοι βορειοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά παροδικά αυξημένες συννεφιές όπως και στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία. Προς το μεσημέρι και αργότερα οι συννεφιές θα πυκνώσουν, θα ξεκινήσουν κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στις ορεινές και στις ανατολικές αρχικά περιοχές της περιφέρειας. Προς το βράδυ αναμένονται περισσότερα -όχι όμως έντονα- φαινόμενα με ασθενούς έως και μέτριας έντασης βροχοπτώσεις στα πεδινά και παραθαλάσσια και ασθενούς έως και μέτριας έντασης χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 με 700 μέτρα.
Οι άνεμοι ανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...