Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Επιμένει το τσουχτερό κρύο και φτάνει μέχρι και την Κρήτη – Που θα χιονίσει την Τετάρτη (video)

 Το τσουχτερό κρύο θα παραμείνει τις επόμενες μέρες και θα κατέβει μάλιστα νοτιότερα φτάνοντας μέχρι και την Κρήτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης δεν αποκλείεται να χιονίσει πάλι τοπικά στην Κεντρική Μακεδονία ίσως και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.
Το Βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος δεν θα επηρεαστούν από φαινόμενα καθώς τις πρωινές ώρες θα έχουν μόνο συννεφιά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τα Δωδεκάνησα.

Στην Θεσσαλία, την Στερεά και την Πελοπόννησο, θα έχουμε κατά το διάστημα της Τετάρτης σύννεφα τα οποία θα δίνουν τοπικές μπόρες, βροχές και μπόρες χιονόνερου ή χιονοπτώσεις.

Η Αττική τις πρωινές ώρες θα έχει συννεφιά με τοπικές βροχές που θα είναι πιο αξιόλογες στα βόρεια, βορειοανατολικά και ανατολικά όπου αναμένονται και κάποιες παροδικές  χιονοπτώσεις στα ορεινά ημι-ορεινά. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα επικρατήσει μόνο συννεφιά, ενώ από το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει νέος γύρος φαινομένων.
Οι άνεμοι θα έιναι βόρειοι-βορειοανατολικοί στα ανοιχτά στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία μέσα στη νύχτα θα έχουν κάποιες τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και πολύ χαμηλά. Προς το μεσημέρι όμως τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει, θα επικρατήσει μια συννεφιά κατά διαστήματα ενώ από το βράδυ δεν αποκλείεται να ξαναέχουμε κάποιες τοπικές χιονοπτώσεις ασθενούς και μέτριας έντασης στα ανατολικά και κεντρικά τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης και στην Χαλκιδική.
Ο άνεμος βοριάς στα ανοιχτά στα 6 με 7 μποφόρ αλλά με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία στους 2 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...