Γάλλος δημοσιογράφος: «Νόμιζα ότι ήμουν στο Πεντάγωνο και όχι στην Διεθνή Ταξιαρχία»

 Εκτενές αφιέρωμα Γάλλου δημοσιογράφου ο οποίος ακολούθησε μισθοφόρους από την Γαλλία που ήθελαν να ενταχθούν στο ουκρανικό στρατό και να πολεμήσουν κατά των Ρώσων αποδεικνύει ότι όλα οργανώνονται από τους... Αμερικανούς.Ο δημοσιογράφος που επέστρεψε έκπληκτος από την Ουκρανία, έδωσε αναλυτικό ρεπορτάζ με τα όσα έζησε από την εμπόλεμη ζώνη. Και η μαρτυρία του είναι άκρως αποκαλυπτική, για την ακρίβεια δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο παρά μόνο ως παραφιλολογία. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το κουμάντο στο έδαφος όσον αφορά την οργάνωση της ουκρανικής άμυνας, το έκαναν Αμερικανοί.

Οι εθελοντές αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία στην αρχή, γεγονός που του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Τους ζητήθηκε αμέσως να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, ακόμα και του δημοσιογράφου, ενώ θα τους έδιναν κάρτες sim δικές τους για να χρησιμοποιούν. Όπως γλαφυρά περιγράφει, ο ίδιος και οι εθελοντές σχεδόν συνελήφθησαν μόλις πάτησαν το πόδι τους στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός που τους ανέλαβε, τους ξεκαθάρισε αμέσως ότι αυτός κάνει κουμάντο και όχι οι Ουκρανοί. Είναι βέβαιο ότι αυτή η αποκάλυψη αλλάζει τα δεδομένα και ενισχύει τις φήμες που θέλουν εγκλωβισμένους στρατιωτικούς από νατοϊκές χώρες να βρίσκονται στο εργοστάσιο χάλυβα στην Μαριούπολη, μαζί με τους μαχητές της Αζόφ.

Είναι μάλιστα τόσο σοβαρή κατάσταση, που οι Ρώσοι κατήγγειλαν πως στο ελικόπτερο που κατέρριψαν υπήρχαν μέσα Γάλλοι μισθοφόροι, ενώ ο Μακρόν έπειτα από την κατάρριψη καρατόμησε τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών.

..



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...