Σταμάτησε η παράνομη εξόρυξη διαμαντιών στη Γιακουτία Στη Γιακουτία, η αστυνομία σταμάτησε την παράνομη εξόρυξη διαμαντιών αξίας σχεδόν τριών εκατομμυρίων ρούβλια

 ΓΙΑΚΟΥΤΣΚ, 5 Μαΐου - RIA Novosti. 

Αστυνομικοί στη Γιακουτία σταμάτησαν την παράνομη εξόρυξη διαμαντιών, ένας άνδρας συνελήφθη με πολύτιμα ορυκτά για σχεδόν 3 εκατομμύρια ρούβλια, αναφέρει το κέντρο Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών .

Σύμφωνα με την επίσημη εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας,  Irina Volk , στη Γιακουτία, κατασχέθηκαν δεκάδες φυσικά διαμάντια συνολικού βάρους 104 καρατίων από υπάλληλο εργοστασίου εξόρυξης και επεξεργασίας.

Diamond - RIA Novosti, 1920, 27/04/2022
Οι ειδικοί αξιολόγησαν τις συνέπειες πιθανών κυρώσεων κατά των διαμαντιών από τη Ρωσία
Προηγουμένως είχε διαπιστωθεί ότι ο άνδρας αναζητούσε τιμαλφή από το 2019.
Με τη βοήθεια μιας λάμπας υπεριώδους, εξέτασε τα ορυχεία και τα λατομεία στα οποία εξορύσσονταν διαμάντια. «Σε δυόμισι χρόνια κατάφερε να βρει 289 πολύτιμους λίθους που η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμά του κατά τη διάρκεια έρευνας. Η αξία τους είναι περίπου 2.800.000 ρούβλια. Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης από τον συλληφθεί μια επαγγελματική ζυγαριά κοσμήματος, έναν ανιχνευτή μετάλλων και άλλα είδη για εξόρυξη και διαλογή σπάνιων ευγενών ορυκτών», φέρεται να είπε ο Volk.
Σημείωσε ότι σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση πολύτιμων λίθων. Στον εμπλεκόμενο επιλέχθηκε μέτρο συγκράτησης με τη μορφή έγγραφης δέσμευσης να μην εγκαταλείψει τον χώρο και σωστή συμπεριφορά. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Συζητώ2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...