«Η Λ.Τρας έστειλε μήνυμα στον Α.Μπλίνκεν “It’s done” όταν ανατινάχτηκαν οι αγωγοί Nord Stream 1 & 2»

 «Χακαρίστηκε το iCloud»

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που κυκλοφορεί από χθες ότι η πρώην Βρετανίδα πρωθυπουργός Λιζ Τρας μετά την ανατίναξη των αγωγών Nord Stream 1 & 2 έστειλε μήνυμα από το δικό της iphone στον Αμερικανό ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν με μία λιτή φράση: «it’s done» (έγινε)

Την πληροφορία αυτή δημοσιεύει ο Kim Dotcom, ένας αυτοαποκαλούνεος ‘Internet Freedom Fighter’, ο οποίος αναφέρει πως το μήνυμα αυτό είναι η αιτία για την οποία η Ρωσία θεωρεί την Βρετανία ως τον βασικό ύποπτο πίσω από την δολιοφθορά.

«Η Liz Truss χρησιμοποίησε το iPhone της για να στείλει το μήνυμα στον Αμερικανό ΥΠΕΞ  Blinken το οποίο έλεγε ‘it’s done’ ένα λεπτό μετά την ανατίναξη του αγωγού και πριν κανείς άλλος να γνωρίζει οτιδήποτε» ανακοίνωσε στο ένα εκατομμύριο ακολούθων του.

Ο Dotcom, ονομάζεται Kim Schmitz και γεννήθηκε στην άλλοτε Δυτική Γερμανία και είπε πως τα δεδομένα χακαρίστηκαν από το iCloud.

«Η Ρωσία και η Κίνα έχουν σύγχρονες μονάδες κυβερνοεπιθέσεων και το αστείο είναι ότι ακόμα κυβερνητικά στελέχη με πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες ακόμα προτιμούν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους iPhones αντί των αποκρυπτογραφημένων τηλεφώνων που τους δίνουν NSA & GCHQ»

Ο Kim Dotcom, μένει στην Νέα Ζηλανδία.

Υπάρχουν αναφορές για χακάρισμα του κινητού τηλεφώνου της Λιζ Τρας αλλά από τον καιρό που ήταν ΥΠΕΞ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...