Έγινε γνωστό πού έγεινε η δοκιμή drones που επιτέθηκαν στην Κριμαία στις ΗΠΑ Scottsdale και την Πολωνία αεροδρόμιο Rzeszow

 Μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον ουκρανικό στρατό σε επιθέσεις στην Κριμαία και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας , δοκιμάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Πολωνία . Αυτό έγινε γνωστό στο RIA Novosti από πηγές στις αρμόδιες ρωσικές αρχές.

Σύμφωνα με τους συνομιλητές του πρακτορείου, τα drones κατασκευάστηκαν από την αμερικανική εταιρεία SpektreWorks και δοκιμάστηκαν στην πολιτεία της Αριζόνα των ΗΠΑ στη βάση του αεροδρομίου Scottsdale .

«Αργότερα, στο έδαφος της Πολωνίας στην περιοχή του αεροδρομίου Rzeszow, που χρησιμοποιείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ ως κύριο κόμβο ανεφοδιασμού για ουκρανικούς ένοπλους σχηματισμούς, πραγματοποιήθηκαν οι τελικές δοκιμές συναρμολόγησης και πτήσης των δεδομένων UAV». οι πηγές που προσδιορίζονται.

Η εγκατάσταση της κεφαλής και η αποστολή πτήσης, καθώς και η εκτόξευση του ίδιου του UAV, πραγματοποιήθηκαν από τις περιοχές κοντά στην Οδησσό και το Krivoy Rog .

Διευκρινίζεται ότι τα σχετικά στοιχεία ελήφθησαν από ειδικούς κατά την ανάλυση των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων αναχαιτισμένων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση σε ρωσικούς στόχους.

Στις 5 Δεκεμβρίου, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας αναχαίτησαν UAV που πετούσαν σε χαμηλό ύψος στις περιοχές Ryazan και Saratov. Τα αεροδρόμια της αεροπορίας μεγάλης εμβέλειας στο Dyagilevo και το Engels δέχθηκαν επίθεση. Τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις στρατιώτες τραυματίστηκαν.

Στις 29 Οκτωβρίου, drones επιτέθηκαν σε πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη . Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκρινε ότι τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας . Το πρακτορείο κατηγόρησε επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο ότι εμπλέκεται στην επίθεση και χαρακτήρισε το περιστατικό τρομοκρατική επίθεση.

Βαρβάρα Κοσετσκίνα

https://lenta.ru/news/2022/12/16/droni_ispitaniya/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...