Δημήτρης Λιάτσος· Ε, αφού το λέει το CNN, τότε σίγουρα οι Ρώσοι πήραν το Σολεντάρ!!!

 Αυτό για τους «άπιστους» Θωμάδες, οι οποίοι έχουν διαπαιδαγωγηθεί έτσι που πιστεύουν πως είδηση είναι μόνο ότι λένε τα «μεγάλα διεθνή ΜΜΕ»! Την Παρασκευή (και 13), το μεσημέρι, ομάδα του αμερικανικού καναλιού που βρισκόταν 4 χιλιόμετρα μακρυά από το Σολεντάρ (προς την πλευρά του Κιέβου), ενημερώνει την παγκόσμια κοινότητα πως οι «ουκρανικές δυνάμεις μετέφεραν πίσω το στρατό τους, μια κίνηση (για τα αμερικανακια της «ενημέρωσης» ) που ήταν προφανώς οργανωμένη οπισθοχώρηση-απομάκρυνση από την πόλη»! 

Ένα 24ωρο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το Σολεντάρ, που είχε περικυκλωθεί πριν μέρες ακόμα από το ρωσικό στρατό, πέρασε υπό τον έλεγχο του τη νύκτα της 11ης προς 12η Γενάρη! Παρασκευή, επίσημη ανακοίνωση του ρωσικού Υπ. Άμυνας, και βίντεο με σκηνές από τους λιγοστούς κατοίκους που επευφημούν τους στρατιώτες. 

Τα ρωσικά ΜΜΕ είναι γεμάτα από εικόνες μέσα από τη μπαρουτοκαπνισμένη πόλη. Το υπουργείο δίνει την εκτίμηση πως «η απελευθέρωση του Σολεντάρ είναι σημαντική για την ανάπτυξη των επόμενων κινήσεων του στρατού, ανοίγει το δρόμο για αποκλεισμό της τροφοδοσίας των ουκρανικών δυνάμεων στο Αρτιόμοφσκ (Μπάχμουτ κατά την Ουκρανία), λίγα χιλιόμετρα πιο νότια. Ήδη γύρω από την πόλη αυτή με τις 2 χιλιάδες χιλιόμετρα δαιδαλώδεις υπόγειες στοές, (περιοχή ανθρακωρυχείων γαρ), σφίγγει ώρα με την ώρα ο κλοιός. 

ΥΓ 1 : Ο εκπρόσωπος του Λουγκάνσκ, Ροντιόν Μιρόσνικ, έκανε εκτίμηση ότι μέσα στο Σολεντάρ μπορεί να έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι… 25 χιλ. ένοπλοι από ουκρανικής πλευράς!

ΥΓ 2 : Στο Αρτιόμοφσκ, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, ο αριθμός των ενόπλων από ουκρανικής πλευράς (στρατιωτικοί και μισθοφόροι), ξεπερνά τις 50.000! 

ΥΓ 3 : Ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Βαλέρι Ζαλούζνι, είχε ζητήσει την Τετάρτη 11/1/23, από τον πρόεδρο Ζελένσκι να του επιτρέψει να αποσύρει από εκεί (Μπάχμουτ), τους ένοπλους ώστε να μειωθούν οι απώλειες… Στη Δύση κάποιοι έσπευσαν πυρετωδώς να επιχειρήσουν εκεχειρία ή συμφωνία με τη Ρωσία για απομάκρυνση των ενόπλων, μεταξύ των οποίων και πάνω από 15.000 μισθοφόροι! 

Επιτόπιοι Ρώσοι στρατιωτικοί θύμιζαν πως σε ένα πόλεμο, όταν χάνεις, υπάρχουν δυο λύσεις: Πέφτεις στο πεδίο ή παραδίνεσαι! 

Αυτά όμως δεν τα ανακάλυψε ακόμα το… CNN! 

Έτσι λοιπόν: Μείνετε συντονισμένοι στον Ιδεοχώρο. Για πραγματική ενημέρωση και όχι εικονική πραγματικότητα!




https://www.facebook.com/profile.php?id=100008684198276

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...