KISS Ukraine: Μια απλή επιχείρηση εκβιασμού?

  Έχω δει πολλές φορές να λέγεται ότι η Ουκρανία είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη, πιθανώς σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν γνωρίζω. Είναι κάτι που ακούω συνέχεια.

Κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εμπορία ανθρώπων, εμπορία παιδιών, σεξουαλική εμπορία, σεξουαλική εμπορία παιδιών, κέντρο ναρκωτικών για ναρκωτικά που εισέρχονται στην Ευρώπη και άλλα βρώμικα πράγματα. Δεν γνωρίζω.

Είναι κάτι που ακούω συνέχεια. Καμία από αυτές τις βρώμικες επιχειρηματικές συναλλαγές δεν έχει αποδειχθεί σε κανένα Δικαστήριο. Για μένα, αυτό σημαίνει ότι όλα είναι μυθοπλασία, απλά φτιαγμένα για να υποτιμήσουν ένα Έθνος ή έχουν καλυφθεί από δυτικές κυβερνήσεις και μέσα ενημέρωσης. Μέχρι τώρα, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε πόσο απίστευτα διεφθαρμένα και ανέντιμα είναι πραγματικά τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Μόνο οι ηλίθιοι που επιλέγουν να συνεχίσουν να είναι ηλίθιοι δίνουν σημασία στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.


Αλλά θα πρέπει να είναι προφανές σε οποιονδήποτε άνω των 14 ετών ότι υπάρχει κάτι κακό στην Ουκρανία που αποσιωπάται από τους δυτικούς «ηγέτες» και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.


Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι στην Ουκρανία που οι δυτικές δυνάμεις θέλουν απεγνωσμένα να κρατήσουν κρυφό. Είναι κάτι τόσο απαίσιο, τόσο αηδιαστικό, τόσο σατανικό που θα κατέστρεφε τις δυτικές δυνάμεις. Ο Κόσμος θα αντιδρούσε με φρίκη και αηδία και θα απαιτούσε την εξάλειψη ορισμένων δυτικών δυνάμεων. Ποιο μυστικό κρύβει ο ναζί δικτάτορας για να προστατεύσει τις δυτικές ελίτ; Αν είναι τόσο ισχυρό όσο υποψιάζομαι, όταν αυτό το μυστικό αποκαλυφθεί, ο Κόσμος θα κλάψει από φόβο και αηδία.

Oι δυτικές δυνάμεις απέφυγαν επιτυχώς τη δίωξη και την απομάκρυνση για πολλά εγκλήματα:


ξέπλυμα μαύρου χρήματος,

διακίνησης ναρκωτικών,

παιδοφιλία,

πορνεία,

και δολοφονία για να αναφέρουμε μερικά.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία και άλλοι χρεοκοπούν τις δικές τους χώρες. Ρίχνουν πρόθυμα εκατομμύρια πολίτες τους στη φτώχεια και τη στέρηση βασικών ανθρώπινων αναγκών. Τα καύσιμα είναι λιγοστά και με δελτίο, η κατανάλωση τροφίμων μειώνεται, η ζέστη και το νερό μειώνονται με δελτίο και οι διαδηλωτές συναντούν τη σιδερένια γροθιά της τυραννίας. Αντί να παρέχουν ίσους όρους ανταγωνισμού στους πολίτες τους, δημιουργούν «Κέντρα Θέρμανσης» όπου οι παγωμένοι άνθρωποι μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να περπατήσουν, ώστε να αποκτούν λίγη ζεστασιά πότε πότε. Οι δυτικές δυνάμεις κακοποιούν τους πολίτες τους καθημερινά και για ποιο λόγο; Για να προστατέψεις έναν ναζί δικτάτορα του οποίου η μόνη αξίωση για φήμη είναι να παίζει πιάνο με το ντινγκ ντονγκ του; Ή για να προστατεύσουν τα δικά τους μυστικά; Ό,τι κι αν είναι φέρει μεγάλη καταστροφή στις δυτικές ελίτ αν το μυστικό τους αποκαλυφθεί.


Οραματίζομαι κάτι ανάλογο με αυτό: Baby Farms, Αυτή είναι μια απόδοση βίντεο του τι ονειρεύονται μερικοί φωτισμένοι άνθρωποι. Δεν είναι ακόμη σε λειτουργία, αλλά θα είναι κάποια μέρα σύντομα. Το βίντεο δείχνει πόσο υπέροχη και περιποιητική είναι η διαδικασία και πάντα τόσο χρήσιμη σε άτομα που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συλλάβουν το δικό τους παιδί. Λένε ότι μπορούν να χειραγωγήσουν τη γενετική του νέου σας παιδιού. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν το νεοδημιουργημένο παιδί τους από μια λίστα τροποποιήσεων γενετικού κώδικα. Ο γονιός μπορεί να επιλέξει το χρώμα των μαλλιών του παιδιού, την υφή του δέρματος (χρώμα), το χρώμα των ματιών και τα επίπεδα νοημοσύνης ανάμεσα σε δεκάδες άλλα γενετικά χαρακτηριστικά. Εντάξει, έχω πουληθεί. Τώρα δημιουργήστε ένα παιδί για μένα που θα υπακούει μόνο σε μένα, θα υπακούει σε κάθε μου επιθυμία ή εντολή. Και θέλω να είναι ένα τέρας, εντελώς απαλλαγμένο από οποιαδήποτε συμπόνια ή κοινή λογική. Χωρίς ήθος. Καμία ηθική. Θέλω να τον στείλω πίσω από ανθρώπους που δεν μου αρέσουν. Θέλω να καταστρέψει οτιδήποτε είναι καλό, όμορφο και χρήσιμο για την ανθρωπότητα. Θέλω το νέο μου αγοράκι να είναι σαν τους Αμερικανούς πολιτικούς. Ίσως γίνει Πρόεδρος κάποια μέρα, αφού του πω να εξαλείψει όλο τον ανταγωνισμό του. Τότε μπορώ να τον κάνω ό,τι θέλω, σε οποιοδήποτε άτομο ή Έθνος, και δεν θα είμαι αυτός που θα πυροβοληθεί επειδή είμαι ο πιο κακός δικτάτορας του κόσμου.


Ή ίσως, απλώς μεγαλώνουν μέρη ανθρώπινου σώματος για να πουλήσουν. Η Planned Parenthood, η μεγαλύτερη επιχείρηση αμβλώσεων στην Αμερική, έχει έναν τιμοκατάλογο για το τι χρεώνουν για τα μέρη του σώματος του μωρού που έχουν αποβληθεί. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πόδι ή ένα στήθος αν προτιμάτε, ένα χέρι, έναν εγκέφαλο, φέτες εγκεφάλου και να πάρετε ό,τι μέρη θέλετε. Τα μέρη του σώματος του μωρού που έχουν αποβληθεί είναι μια μεγάλη βιομηχανία. Με κάνει να αναρωτιέμαι πώς ο πολιτισμός ξέφυγε για τόσες χιλιάδες χρόνια χωρίς αποβολή μωρών. Αυτό δείχνει μερικές από τις τιμές εξαρτημάτων μωρού που έχουν αποβληθεί από την Planned Butcherhood εδώ . Και αυτό θα σας δείξει μερικούς από τους αγοραστές εξαρτημάτων σώματος μωρού που έχουν αποβληθεί εδώ .


Κατηγορώ τον Πρόεδρο των Ναζί της Ουκρανίας ότι διαπράττει εκβιασμό κατά των Παγκόσμιων ελίτ και γι' αυτό στραγγίζουν τα θησαυροφυλάκια τους και καταστρέφουν τα δικά τους πολεμικά όπλα. Η βιομηχανία παλιοσίδερων της Κίνας πρέπει να ανθίζει με όλα τα κατεστραμμένα όπλα που έχει συλλάβει η Ρωσία και στέλνεται στα ναυπηγεία σκραπ στην Κίνα.


Οι δυτικοί πολιτικοί είναι ένα Διεθνές Εγκληματικό Συνδικάτο που ελέγχεται από αυτό που φαίνεται να είναι σατανιστές εχθροί του Θεού. Χρησιμοποιούν τα χρήματα των πολιτών τους για να στηρίξουν την Ουκρανία είτε έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε όχι. Οι μόνοι άνθρωποι που υποφέρουν από τις πάνω από 10.000 κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι οι πολίτες των δυτικών εθνών που επέβαλαν αυτές τις κυρώσεις. Οι πολιτικοί δεν υποφέρουν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει γι 'αυτούς εκτός από τον προφανή φόβο της ανακάλυψης.


Ποιος υποθέτω ότι εκβιάζεται; Κάθε πολιτικός που υποστηρίζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και όλους τους πολιτικούς που στέλνουν χρήματα και όπλα και φωνάζουν για περισσότερα όπλα για την Ουκρανία. Ίσως το μεγάλο μυστικό να μην είναι τόσο μεγάλο. Ίσως όλα αυτά είναι μόνο για να προστατέψουν τον γιο του Μπάιντεν, Χάντερ, για τις άθλιες πράξεις του στην Ουκρανία. Αμφιβάλλω. Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με σατανιστές. Έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθείς σατανιστές. Και ξέρω ότι είναι σατανιστές γιατί το είπε η Μαρία Ζαχάροβα, Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Το να μιλάς αδιάφορα για πυρηνικό πόλεμο είναι ψυχοπαθής παράνοια.


Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε πρόσφατα ότι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία είναι η αποστολή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία. Αυτό δεν είναι ορθολογική σκέψη. Πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να σβήσετε μια φωτιά σε ένα διαμέρισμα είναι να το βάλετε με βενζίνη; Και αυτό το φρικιό ήταν υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης.


Η προηγούμενη Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Κοντολίζα Ράις και ο πρώην υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Μ. Γκέιτς, δημοσίευσαν ένα άρθρο στους New York Times πρόσφατα, προτείνοντας ότι το καθεστώς Μπάιντεν και το ΝΑΤΟ ουσιαστικά αδειάζουν όλα τα οπλοστάσια όπλων τους για την Ουκρανία. Και μετά τι, Κόντι και Μπόμπι, οποιαδήποτε χώρα του τρίτου κόσμου μπορεί να μας επιτεθεί; Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί. Κρατούσαν τον άμβωνα του Bully για τόσο καιρό, νομίζουν ότι ο κόσμος θα αποδέχεται πάντα την αμερικανική ηγεμονία. Πρέπει να λαμβάνουν όλα τα νέα τους από το CNN.


Οι δυτικοί ηγέτες φαίνεται να είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία. Πιστεύω ότι το τεράστιο μίσος που εκφράζεται προς τη Ρωσία οφείλεται κυρίως στο ότι η Ρωσία είναι χριστιανικό έθνος.


Όλοι γνωρίζουν ότι οι Χριστιανοί δεν συμπαθούν τους σατανιστές και είμαστε εχθροί τους για 2.000 χρόνια ή περισσότερο. Ίσως βρισκόμαστε στην τελική μάχη μεταξύ Καλού και Κακού.


Οι δυτικοί ηγέτες θα καταστρέψουν και θα έχουν καταστρέψει τις δικές τους οικονομίες, θα βάλουν τους πολίτες σε συνθήκες πείνας και παγετού. Είναι πρόθυμοι να εξατμίσουν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με την εμπιστοσύνη τους στον «περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο», θα σκορπίσουν δηλητήριο και θάνατο σε αθώα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Θα θυσιάσουν τα μέλη της οικογένειάς τους.


Αυτός ο Zelenskyy τύπος θα μείνει ως ο μεγαλύτερος πανκ της ιστορίας. Όλα τα δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια που μαζεύει και το μόνο που μπορεί να αντέξει οικονομικά να φορέσει είναι μπλουζάκια; Ή μήπως τα μπλουζάκια είναι μια εικόνα τοξικής αρρενωπότητας για να φαίνεται σαν σκληρός τύπος. Αν ναι, δεν λειτουργεί. Εξακολουθεί να είναι μάγκας που παίζει πιάνο με το δικό του όπως κι αν το αποκαλεί.


Το KISS είναι ένα αμερικανικό ρητό που χρησιμοποιείται κατά την εκπαίδευση πωλητών. KISS σημαίνει "Keep It Simple Stupid". Όταν αναλύετε την Ουκρανία, KISS. Ψάξτε για το προφανές και ξεχάστε όλες τις ανοησίες από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό που είναι προφανές είναι ότι οι δυτικοί «ηγέτες» καταστρέφουν τα Έθνη τους για να προστατεύσουν κάτι. Είναι σίγουρο ότι δεν προστατεύουν τη «Δημοκρατία». Μια Δημοκρατία δεν κλείνει ειδησεογραφικά πρακτορεία, δεν εξαλείφει τα αντίπαλα πολιτικά κόμματα, δεν κλείνει εκκλησίες και δεν αφαιρεί την ιθαγένεια από τους Ιερείς τους. Και μια Δημοκρατία δεν βομβαρδίζει εκκλησίες, σχολεία, νοσοκομεία και κατοικημένες γειτονιές. Ο διεστραμμένος πιανίστας το κάνει αυτό.


Για οκτώ χρόνια η Ουκρανία έκανε ακριβώς αυτό και οι δυτικές δυνάμεις είναι εξοργισμένες που η Ρωσία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον αθώο, άοπλο άμαχο πληθυσμό. Τι λιγότερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τις μόνες δύο χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουκρανία, που ψήφισαν δύο φορές σε δύο χωριστά δημοψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, να μην καταδικάσουν τον ναζισμό.


Η Ουκρανία κάτι κρύβει. Η Ουκρανία προστατεύει ένα μυστικό των δυτικών δυνάμεων. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι η Ρωσία να αποκαλύψει αυτό το μυστικό. Θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον.


Τα άρθρα του έχουν εμφανιστεί σε 1.000 ιστότοπους σε 29 χώρες και έχουν μεταφραστεί σε 28 διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο McGrewMX@aol.com. Εάν αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο, βάλτε έναν σύνδεσμο για το english.pravda.ru/ Ο Mark S. McGrew έχει γράψει για διάφορα θέματα και είναι περισσότερο γνωστός για την αποκάλυψη του Ομπάμα ως απατεώνα.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS !

Όνομα συγγραφέα Mark S. McGrew


See more at https://english.pravda.ru/opinion/155472-kiss_ukraine/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...