Τα ρωσικά στρατεύματα αναλαμβάνουν τον έλεγχο του χωριού Krasnopolye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ

 Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πήραν τον έλεγχο του οικισμού Krasnopolye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (DPR), δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αντιστράτηγος Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

Τα ρωσικά στρατεύματα αναλαμβάνουν τον έλεγχο του χωριού Krasnopolye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ

Σύμφωνα με τον Konashenkov, δεν είναι μόνο τακτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και «εθελοντές αποσπασμάτων εφόδου» που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τον έλεγχο του χωριού.


«Στην κατεύθυνση του Ντόνετσκ, εθελοντές αποσπασμάτων επίθεσης, με υποστήριξη πυροβολικού από επιχειρησιακή-τακτική και στρατιωτική αεροπορία, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, απελευθέρωσαν τον οικισμό Krasnopolye», είπε ο Konashenkov.


Σε αυτόν τον τομέα των εχθροπραξιών, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν περισσότερους από 60 στρατιώτες του εχθρού, καθώς και αρκετά κομμάτια εξοπλισμού, με το αμερικανικό ραντάρ αντι-μπαταρίας AN/TPQ-50 ανάμεσά τους.


Στις 20 Ιανουαρίου, τα ρωσικά στρατεύματα πήραν τον έλεγχο του οικισμού Klescheevka κοντά στο Bakhmut (Artemovsk) προς την ίδια κατεύθυνση.


Το Krasnopolye είναι ένα χωριό στην περιοχή Slavyansk της ΛΔΔ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001, το χωριό έχει 327 κατοίκους.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS !


See more at https://english.pravda.ru/news/hotspots/155526-russian_troops_dpr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...