Πούτιν: Η νίκη της Ρωσίας στον αγώνα με το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας είναι αναπόφευκτη

 «Από την άποψη της επίτευξης ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος και νίκης, κάτι που είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν εξαφανιστεί ποτέ», είπε ο Πούτιν.

Η νίκη της Ρωσίας βασίζεται «στην ενότητα και τη συνοχή του λαού, το θάρρος και τον ηρωισμό των μαχητών που συμμετέχουν στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία και στην πρώτη γραμμή».

Επεσήμανε επίσης τη συνεισφορά των εργαζομένων στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα.


Πριν από αυτό, ο Πρόεδρος μίλησε για τις αυξανόμενες ανάγκες της Ρωσίας σε στρατιωτικό υλικό.


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο Obukhov, ο πρόεδρος είπε ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο χορήγησης αναβολής από τη στρατιωτική θητεία σε υπαλλήλους επιχειρήσεων αμυντικής βιομηχανίας. Το θέμα πρόκειται να λυθεί σύντομα, είπε.


Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε επίσης ότι η Ρωσία έχει κάθε λόγο να αποκαλεί το σημερινό καθεστώς στην Ουκρανία νεοναζιστικό καθεστώς, αναφέρει το Interfax .


«Λέμε για καλό λόγο ότι πολεμάμε τους νεοναζί. Δοξάζουν τον Μπαντέρα που συνεργάστηκε με τον Χίτλερ και εκτέλεσε τον άμαχο πληθυσμό, τους κολλητούς του που ασχολούνταν με τη δολοφονία αμάχων και τους ανέβασαν στο βαθμό του εθνικού ήρωα της Ουκρανίας. Πώς μπορεί κανείς να το φανταστεί αυτό; Όλοι απλώς σιωπούν γι' αυτό, κάνουν ότι δεν το προσέχουν, κάνουν τα στραβά μάτια πάνω του, αλλά είναι αλήθεια. Συνεχίζουν αυτή την πρακτική. Συνεχίζουν την πρακτική των αποσπασμάτων, και την πρακτική του πυροβολισμού αμάχων. Παρεμπιπτόντως, συνεχίζουν να κακοποιούν πολίτες στο Ντονμπάς και στις γειτονικές περιοχές. Επομένως, έχουμε κάθε λόγο να αποκαλούμε το σημερινό καθεστώς [Κίεβο] νεοναζιστικό καθεστώς.


"Έχουμε επίσης κάθε λόγο να βοηθήσουμε, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των Ενόπλων Δυνάμεων, εκείνους τους ανθρώπους που θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος της ρωσικής κουλτούρας, τους Ρώσους φυσικούς ομιλητές. Δεν μπορούμε παρά να τους προστατεύσουμε", είπε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο εργοστάσιο Obukhov στην Αγία Πετρούπολη.


Το κρατικό εργοστάσιο Obukhov είναι ένα σημαντικό ρωσικό εργοστάσιο μεταλλουργίας και κατασκευής βαρέων μηχανημάτων στην Αγία Πετρούπολη.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS !

Ο Ρώσος στρατηγός, ο οποίος επικρίθηκε από τον Τσετσένο πρόεδρο, προεδρεύει του Αρχηγείου Χερσαίων Δυνάμεων

ΡΩΣΙΑ

Ο στρατηγός Αλεξάντερ Λάπιν ήταν επικεφαλής του Κεντρικού Αρχηγείου των χερσαίων δυνάμεων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε στο RBC πηγή στο υπουργείο Άμυνας.


See more at https://english.pravda.ru/news/russia/155390-general_lapin/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...