Οι ΗΠΑ πληρώνουν στον Ζελένσκι 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε μέρα σύγκρουσης στην Ουκρανία

 Πάνω από τη μισή ήπειρο προβλέπεται να πέσει σε ύφεση φέτος. Το άλλο μισό προφανώς σε άρνηση.

Ταυτόχρονα πολλές χώρες προσφέρουν αποσπασματική «βοήθεια» σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα:

  • ζεστάνουν τα σπίτια τους,
  • οικονομικά να φάει,
  • βρείτε καθόλου στέγη…

Η διεφθαρμένη πολιτική μας ηγεσία δεσμεύεται ταυτόχρονα να στείλει στον Ζελένσκι:

  • Δεξαμενές,
  • Περισσότερα τανκς, καθώς και
  • Όλο και περισσότερα τανκς.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι αγόρασε για την Ουκρανία αυτή τη φορά η παγωνιά και η πείνα και οι άστεγοι μας…

Γαλλία…το AMX-10 RC "Armored Vehicle" Κόστος...550.000$ το καθένα

Το AMX-10 RC διαφημίζεται ως το πρώτο μαχητικό όχημα «δυτικής σχεδίασης» που στέλνεται στη δίνη. Το χειρίζεται ένα τετραμελές πλήρωμα και συνήθως χρησιμοποιείται ως συσκευή αναγνώρισης.

Δεν είναι τεχνικά "Τανκ" γιατί κινείται πάνω σε τροχούς και όχι σε τροχιές... έχει πανοπλία, ένα κανόνι και δύο πολυβόλα που σημαίνει ότι λειτουργεί αποτελεσματικά ως Τάνκ, ανεξάρτητα από τη σημασιολογία που χρησιμοποιούν οι κλιμακωτές.

Η Γαλλία δεν έχει διευκρινίσει πόσο από το Δημόσιο Ταμείο θα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση των θανάτων, αλλά μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι είναι ένα ποσό που ξοδεύεται καλύτερα για τον Zelensky από τους φτωχούς στο Banlieues ή τις εργατικές τάξεις στα Arrondissements.

Μια τρέχουσα εκτίμηση είναι ότι περίπου 30 AMX-10 RC θα σταλούν στον αγώνα. Με 550.000 $ το καθένα, αυτό θα ανερχόταν συνολικά σε περίπου $16,5 εκατομμύρια δολάρια… noblesse oblige, mon frere!

Γερμανία…το Marder «Fantry Fighting Vehicle» Κόστος…400.000$ το καθένα

Το Marder περιγράφεται από τους υποστηρικτές ως ένα IFV που χρησιμοποιείται για να επιτεθεί σε κύρια άρματα μάχης σε συνδυασμό με συστήματα κατευθυνόμενων πυραύλων. Το μηχάνημα είναι επίσης εξοπλισμένο με αυτόματο πυροβόλο 20 χλστ.

Υπάρχει ένα πλαίσιο πίστας, που το καθιστά περισσότερο παρόμοιο με το παραδοσιακό Tank ενώ το χειρίζεται ένα πλήρωμα τριών ατόμων με δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον πέντε ατόμων.

Παρόλο που οι Γερμανοί πολιτικοί μηχανικοί αποδοκιμάζουν την απειλή της αποβιομηχάνισης λόγω της ανεξέλεγκτης οικονομικής ανευθυνότητας, φαίνεται ότι οι πλουτοκράτες στο Βερολίνο προτιμούν να μεταβιβάσουν την ποιότητα ζωής του μέσου Γερμανού παρά να διαπραγματευτούν ένα λογικό συμπέρασμα προς όφελος όλων.

Η Γερμανία έχει δηλώσει ότι θα στείλει τουλάχιστον 40 οχήματα Marder μέχρι την άνοιξη, προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει ειρηνική επίλυση της διαφοράς. Με περίπου 400.000 δολάρια το καθένα, αυτό θα ανέλθει συνολικά σε πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια.

Αμερική…το Bradley Armored Vehicle Κόστος…3,2 εκατομμύρια δολάρια το καθένα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παράσχουν πολεμική πανοπλία Bradley, η οποία περιγράφεται τόσο ως επιθετικό όσο και ως αμυντικό όπλο λόγω της δύναμης πυρός και των ελιγμών που δείχνουν στο πεδίο της μάχης.

Έρχεται εξοπλισμένο με αυτόματο πυροβόλο 25 χλστ., πολυβόλο των 7,62 χλστ. καθώς και αντιαρματικά βλήματα. Το βάρος είναι περίπου 30 τόνοι, που σημαίνει ότι μπορεί να κινηθεί περίπου 40 μίλια την ώρα. Η επιχείρηση πραγματοποιείται με πλήρωμα τριών ατόμων και μπορεί να μεταφέρει έξι επιπλέον στρατιώτες.

Όσον αφορά τους πυραύλους, ενώ οι ΗΠΑ έχουν ήδη δώσει μερικούς στο παρελθόν, φαίνεται ότι άλλοι 500 θα συμπεριληφθούν σε αυτό το πακέτο.

Σύμφωνα με αναφορές, θα πληρωθούν 50 οχήματα Bradley από τους φορολογούμενους στην Ουκρανία. Με 3,2 εκατομμύρια δολάρια το καθένα, αυτό θα ανέλθει σε 160 εκατομμύρια δολάρια.

Αγγλία…the Challenger 2 Tank…8 εκατομμύρια δολάρια το καθένα

Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι «εξετάζει» την παροχή του τανκ Challenger 2 για να κατευνάσει τον Ζελένσκι στην αδυσώπητη κλιμάκωση του προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ένα κύριο τανκ μάχης που παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας από άμεσες επιθέσεις.

Φορώντας ένα όπλο Tank 120 χλστ., έχει τη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη δολοφονία στην ιστορία κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου στα τέσσερα χιλιόμετρα ή δυόμισι μίλια μακριά. Υπάρχει ο ισχυρισμός ότι το όπλο δεν είχε ποτέ απώλεια στον εχθρό. Λειτουργεί από πλήρωμα τεσσάρων ατόμων μέσα.

Παρεμπιπτόντως, παρά το ακραίο κόστος σε μια περίοδο οικονομικής στέρησης για το βρετανικό κοινό, ο Zelensky έχει δηλώσει ότι "θέλει περισσότερα" από τα περίπου δώδεκα υπό συζήτηση. Στην πραγματικότητα, ο Zelensky απαιτεί 300… παρά το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μόνο 227 στο σύνολο του οπλοστάσιο.

Εάν παρέχονται, θα αποσταλούν 10 τανκς Challenger 2 στην Ουκρανία με κόστος Άγγλους που δεν αξίζουν να ζεσταθούν…ή να φάνε…ή να έχουν καταφύγιο…γιατί…την Ουκρανία! Με 8 εκατομμύρια δολάρια το καθένα, αυτό θα ισοδυναμούσε με κλοπή από τον Ζελένσκι από πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου ύψους 80 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά.

Το επόμενο βήμα για τους Ecalationists…Ευρεία πείνα στο σπίτι, προηγμένα όπλα για το εξωτερικό

Παρά τις ευρωπαϊκές θυσίες, υπάρχει μια πτυχή πάντα η ίδια… Ο Ζελένσκι χρειάζεται περισσότερα. (Πάντα χρειάζεται περισσότερα.)

Τι γίνεται λοιπόν αν δεν μπορείτε να θερμάνετε το σπίτι σας; Ή να τρώτε τρία γεύματα την ημέρα; Να υποθέσουμε ότι έχετε ένα κοτσάνι;

Η Ουκρανία χρειάζεται τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο!

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε την επόμενη δόση των «αιτημάτων» του Zelensky από τα ταμεία μας να περιλαμβάνει τα Leclerc Tanks από τη Γαλλία, Leopard Tanks από τη Γερμανία και M1 Abrams Tanks από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κερδοσκοπικοί πόλεμοι και χαμένες ζωές

Σε όλη την Ευρώπη γεννιούνται νέοι εκατομμυριούχοι (και δισεκατομμυριούχοι). Φαίνεται ότι οποιοσδήποτε εμπλέκεται στην παράνομη διακυβέρνηση σε οποιοδήποτε επίπεδο βυθίζει το ράμφος του στον βάλτο της Ουκρανίας με παράνομα κέρδη.

Ακόμη κι αν κάποιος αναγνώστης πιστεύει στην παραμυθένια αφήγηση της πρόσφατης ιστορίας ότι ο Ζελένσκι ήταν ένας παροιμιώδης Λευκός Ιππότης που έδινε μάχη με τον καθαρό κακό Πούτιν… δεν υπάρχει λόγος να τον χρηματοδοτήσει ο κοινός Ευρωπαίος.

Πώς σημαίνει αυτό ότι ένας Γάλλος αρτοποιός…ή Γερμανός μηχανικός…ή Αμερικανός ξυλουργός…ή Αγγλίδα νοσοκόμα πρέπει να αγωνιά για την ιδιοτροπία του;

Ιδιαίτερα τη στιγμή που δεκάδες εκατομμύρια δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης για τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους;

Αφήστε τον να δώσει τις δικές του μάχες χωρίς να κλέβει όλους τους φτωχούς σε όλη την ίδια την Ευρώπη.

Η ποιότητα ζωής των Δυτικών δεξαμενών δεν είναι αποδεκτή με σκοπό την αποστολή Tanks στον Zelensky.

Ο Γκάι Σόμερσετ γράφει από κάπου στην Αμερική.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS


See more at https://english.pravda.ru/opinion/155440-tank_weapons/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...