Άρχων στο ντέρμπι του Φαλήρου ο Μπριχ

 Ο Γερμανός ελίτ διαιτητής θα διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που είναι κομβικός και για τις δύο ομάδες.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τον Γερμανό ελίτ διαιτητή Φέλιξ Μπριχ στο υπερ-κρίσιμο ντέρμπι του Φαλήρου για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ, αφού από το αποτέλεσμά του εξαρτώνται τόσο οι «ερυθρόλευκοι» που διεκδικούν την τρίτη θέση όσο και οι «πράσινοι», οι οποίοι πηγαίνουν χέρι-χέρι με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βοηθοί του Μπριχ θα είναι οι -επίσης Γερμανοί- Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτος διαιτητής ο Πέτρος Τσαγκαράκης, διαιτητής VAR ο Γκίντερ Περλ και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά, Ανδρέα Μεϊντάνα  και τέταρτο τον Θανάση Τζήλο. Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και AVAR θα είναι ο Τρύφων Πετρόπουλος.

Τον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου και Ηλία Κωνσταντίνου, τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος, VAR ο Τάσος Παπαπέτρου και AVAR ο Θανάσης Κόλλιας.

  Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι της «Ν» στο Viber 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...