Στην κατεύθυνση Krasnolimansky, δύο πληρώματα όλμων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκαν

 ΜΟΣΧΑ, 16 Μαΐου - RIA Novosti. 

Στην κατεύθυνση του Κρασνολιμάνσκι, ο στρατός κατέστρεψε δύο πληρώματα όλμων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε στο RIA Novosti ο Αλεξάντερ Σαβτσούκ, επικεφαλής του κέντρου τύπου της ομάδας Κέντρου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

 "Στην κατεύθυνση Krasnolimansky, οι μονάδες αεροπορίας και πυροβολικού της ομάδας στρατευμάτων του Κέντρου πραγματοποίησαν χτυπήματα στις περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και δύναμης πυρός, καθώς και σε οχυρά του εχθρού. », σημείωσε ο Σαβτσούκ.

 

Также он сообщил, что на Невском, Ямполовском участках и в районе Серебрянского лесничества разведка группировки "Центр" вскрыла перемещение 66-й механизированной бригады, 58-й мотопехотной бригады и 25-й воздушно-десантной бригады украинских войск.
 Είπε επίσης ότι στις περιοχές Nevsky, Yampolovsky και στην περιοχή του δάσους Serebryansky, η αναγνώριση της ομάδας Κέντρου αποκάλυψε την κίνηση της 66ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας, της 58ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού και της 25ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας Ουκρανικά στρατεύματα.
 
 Οι μαχητές χτυπήθηκαν από δυνάμεις πυροβολικού και αεροπορίας, με αποτέλεσμα ο εχθρός να υποστεί απώλειες σε προσωπικό και εξοπλισμό, κατέληξε η πηγή του πρακτορείου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...