Κεντρική ομιλία του Α. Τσίπρα απόψε στο Σύνταγμα

 Η στήριξη της μεσαίας τάξης και η καθημερινότητα του πολίτη θα βρεθούν στο επίκεντρο της κεντρικής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα απόψε στις 20:00 στο Σύνταγμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπαραθέσει τα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας και θα ζητήσει την στήριξη των πολιτών για να αλλάξουν οι συσχετισμοί της προηγούμενης κάλπης.

Κάθε προοδευτική ψήφος που δεν ενισχύει τον ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί αντικειμενικά το σχεδιασμό του κυρίου Μητσοτάκη, αυτό είναι το μήνυμα που θα στείλει ο κύριος Τσίπρας απόψε στις 8, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία Συντάγματος.


Με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα προς τις κάλπες θα καλέσει εκ νέου τους πολίτες να βάλουν, όπως θα πει, φρένο στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης Δεξιάς. Από την Κουμουνδούρου υπογραμμίζουν έντονα ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις δηλώσεις Σκυλακάκη αποκαλύφθηκαν, όπως λένε, τα ψέματα, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, για το ακοστολόγητο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ένα πρόγραμμα, όπως αναφέρουν, από κούφια λόγια, αφού τίποτε δεν μπορεί να γίνει πράξη από τη στιγμή που δεν έχει πάρει το πράσινο φως φως των Βρυξελλών. Τονίζουν ότι όλα όσα υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι στον αέρα. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το πραγματικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως η ίδια εξάλλου το παρουσίασε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προβλέπει μείωση των πραγματικών μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, μείωση των δημοσίων δαπανών για τα νοσοκομεία και τα σχολεία, καμία νέα πρόσληψη στο ΕΣΥ παρά μόνο αντικατάσταση όσων συνταξιοδοτούνται και οριακή αύξηση μόλις 1% των πραγματικών μισθών των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στην επόμενη τετραετία.

Αυτό λένε, είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που πουλάει, όπως αναφέρουν, φύκια για μεταξωτές κορδέλες και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι ίδιες πηγές: το μη γνωστό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας απλώνεται στην υγεία, στην παιδεία, στην εργασία και στην οικονομία και πρακτικά οδηγεί σε ιδιωτικοποιήσεις, υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών, συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης και στο τέλος της ημέρας σε επιδείνωση της ποιότητας ζωής.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...