Ρωσία: Οι Αμερικάνοι φταίνε για ότι συμβαίνει στην Ουκρανία - Προκαλούν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

 Απόρροια σκόπιμων προσπαθειών των ΗΠΑ η σύγκρουση στην Ουκρανία λέει ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ

(upd) Οι Αμερικάνοι φταίνε για ό,τι συμβαίνει στην Ουκρανία και αυτοί είναι που πρέπει να πληρώσουν υποστηρίζει ο Anatoly Antonov, ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις αιτιάσεις Αμερικάνων και Ευρωπαίων ότι η Ρωσία είναι αυτή που πρέπει να πληρώσει για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.

«Η αμερικανική κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.
Συνεπώς, οι ΗΠΑ είναι αυτές που πρέπει να αποκαταστήσουν τη χώρα» επισημαίνει ο Antonov, αναφέροντας πως η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία «είναι απόρροια πολυετών και σκόπιμων προσπαθειών των ΗΠΑ να δημιουργήσουν μια εστία έντασης κοντά στα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και να μετατρέψουν την Ουκρανία σε «αντι-Ρωσική».

Προκαλούν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Με την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ παρατείνουν την αιματοχυσία και προκαλούν έναν Γ' παγκόσμιο πόλεμο, προειδοποίησε, απαντώντας σε ερώτηση των μέσων ενημέρωσης.
"Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η ευκολία με την οποία οι Αμερικανοί σπαταλούν χρήματα για τους Ουκρανούς πελάτες", είπε.
"Το Πεντάγωνο έχει την πολυτέλεια να "υπερεκτιμήσει" το κόστος του στρατιωτικού εξοπλισμού που προμηθεύει στο Κίεβο, κάνοντας λάθος στους υπολογισμούς του κατά αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια", ανέφερε ο Antonov σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της πρεσβείας.
"Ενώ διατίθενται πρωτοφανή κονδύλια για την αγορά όπλων για το καθεστώς του Κιέβου, τα φτωχότερα κράτη της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας μένουν χωρίς προσοχή. Υπάρχουν μέρη στον πλανήτη όπου άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα. Την ίδια στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν πιο επείγον να παρατείνουν την αιματοχυσία και να προκαλέσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο μέσω της de facto εμπλοκής της Δύσης στη σύγκρουση", σημείωσε ο διπλωμάτης.

Το πραξικόπημα του 2014

«Υποστηρίζοντας το αντισυνταγματικό πραξικόπημα στο Κίεβο το 2014, η Ουάσιγκτον και οι δυτικές χώρες προκάλεσαν μια κρίση που διαρκεί εννέα χρόνια.
Τώρα οι ΗΠΑ συμμετέχουν ακόμη πιο ενεργά στην πυροδότηση της αντιπαράθεσης.
Δίνουν ισχυρά όπλα στην Ουκρανία και περιορίζουν κάθε ειρηνευτική πρωτοβουλία» τονίζει ο Ρώσος διπλωμάτης, ο οποίος διερωτάται πως «οι Αμερικάνοι θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς με τους Ουκρανούς, τους οποίους και ωθούν σε απερίσκεπτες μετωπικές επιθέσεις κατά την αντεπίθεση τους;»

www.bankingnews.gr                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...