Ανησυχητικές εξελίξεις: Μοιράζουν δορυφορικά τηλέφωνα στις ΗΠΑ λόγω «καταστροφικού γεγονότος» – Ρωσική TV: Χρειαζόμαστε 3 εκατ. Κινέζους στρατιώτες! (vid)

 Ανησυχητικές πληροφορίες για την πορεία του πολέμου στην Ουκρανία έρχονται από ΗΠΑ και Ρωσία. Αμερικανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν την παράδοση δορυφορικών τηλεφώνων σε 100 Αμερικανούς Γερουσιαστές με την εντολή να τα έχουν πάντα μαζί τους.

Παράλληλα, για πρώτη φορά ακούστηκε στην ρωσική τηλεόραση η πρόταση να έρθουν στην Ρωσία 2-3 εκατομμύρια Κινέζοι στρατιώτες.

Ο λόγος; Η ενίσχυση του ρωσικού Στρατού καθώς η σύρραξη στην Ουκρανία οδεύει σε νέα φάση κλιμάκωσης, σε ένα ανοικτό Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πληροφορία περί παράδοσης δορυφορικών τηλεφώνων σε Αμερικανούς Γερουσιαστές και άλλους Αξιωματούχους των ΗΠΑ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 24 Μάϊου. Επιβεβαιώθηκε πριν λίγα 24ωρα από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια απευθείας σύρραξης Ρωσίας-ΝΑΤΟ μελετούν στη Μόσχα: Υπό την κάλυψη 250 ΝΑΤΟϊκών μαχητικών θα συνεχιστεί η ουκρανική αντεπίθεση

Δορυφορικά τηλέφωνα σε Αμερικανούς Γερουσιαστές «σε περίπτωση καταστροφικού γεγονότος»

Σύμφωνα με το CBS News, πριν από λίγες ημέρες, δόθηκαν σε 100 γερουσιαστές των ΗΠΑ δορυφορικά τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης ως «ένα από τα νέα μέτρα ασφαλείας».

Μάλιστα δόθηκε η εντολή να “τα έχουν πάντα μαζί τους ενώ ταξιδεύουν”!

Άνθρωποι που γνωρίζουν τα νέα μέτρα ασφαλείας ανέφεραν στο CBS News ότι “δόθηκαν δορυφορικά τηλέφωνα για επικοινωνία έκτακτης ανάγκης, Οι συσκευές αποτελούν μέρος μιας σειράς νέων μέτρων ασφαλείας”

Η τεχνολογία δορυφορικών τηλεφώνων προσφέρθηκε και στους 100 γερουσιαστές. Το CBS News έμαθε ότι τουλάχιστον 50 έχουν ήδη λάβει τα δορυφορικά τηλέφωνα.

Σε δήλωση ενώπιον μιας Επιτροπής της Γερουσίας τον περασμένο μήνα, η Karen Gibson ανέφερε ότι η δορυφορική επικοινωνία αναπτύσσεται “για να διασφαλιστεί ένα ασφαλές μέσο επικοινωνίας κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού συμβάντος”.

Η Γκίμπσον είπε ότι τα τηλέφωνα είναι ένα μέτρο ασφαλείας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που «θα κλείσει τις επικοινωνίες» σε τμήμα της Αμερικής.

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας είπε ότι τα δορυφορικά τηλέφωνα είναι ένα εργαλείο για την ανταπόκριση και τον συντονισμό των κυβερνητικών υπηρεσιών σε περίπτωση «ανθρωπογενούς» ή φυσικής καταστροφής που θα θέσει εκτός την επικοινωνία.

Ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου δεν υπάρχουν δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας ή σε περιοχές όπου τα υπάρχοντα δίκτυα έχουν υποστεί ζημιά ή υπερφόρτωση κατά τη διάρκεια μιας φυσικής καταστροφής (π. , σοβαρές καιρικές συνθήκες ή σεισμός) ή ανθρωπογενές περιστατικό, συμπεριλαμβανομένων πιθανών χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών, πυρηνικών ή εκρηκτικών συμβάντων.»

«Τα δορυφορικά κινητά τηλέφωνα μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση των λειτουργιών διοίκησης και ελέγχου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όταν τα υπάρχοντα δίκτυα επικοινωνιών δεν λειτουργούν. Αυτά τα τηλέφωνα έχουν σχεδιαστεί για να είναι σχετικά ανθεκτικά και απλά στη χρήση, αλλά είναι πιο ακριβά από τα κινητά τηλέφωνα για αγορά και χρήση», πρόσθεσε.

Διακοπή των επικοινωνιών σε τέτοια έκταση μπορεί να γίνει μόνο μετά από πυρηνικό πόλεμο ή χρήση ηλεκτρομαγνητικού όπλου. Ανησυχητικό σημάδι η εξέλιξη αυτή στις ΗΠΑ…

Ρωσική τηλεόραση: Χρειαζόμαστε 3 εκατ. Κινέζους στρατιώτες!

Εκατομμύρια Κινέζοι στρατιώτες χρειάζονται για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, δήλωσε πρόσφατα η παρουσιάστρια της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης Olga Skabeyeva.

Η Κίνα έχει αναδειχθεί ως βασικός σύμμαχος της Ρωσίας αφού ξεκίνησε την «ειδική στρατιωτική του επιχείρηση» στην Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο.

H Skabeyeva, παρουσιάστρια του ρωσικού τηλεοπτικού προγράμματος 60 Minutes, αιφνιδίασε ζητώντας 3 εκατ. Κινέζους στρατιώτες!

Διαβάστε επίσης: Προς ολοκαύτωμα: Το ΝΑΤΟ δίνει στην Ουκρανία 24 F-16 εξοπλισμένα με πυρηνικές βόμβες Β61! – Μόσχα: “Η Ευρώπη θα γίνει κρανίου τόπος”

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής, κάλεσε εκατομμύρια κινέζους στρατιώτες να συμμετάσχουν στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Αφορμή οι πρόσφατες μάχες στην περιοχή Belgorod της Ρωσίας.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

“Δύο ή τρία εκατομμύρια Κινέζους στρατιώτες. Αυτό χρειάζεται τώρα. Κοιτάζω την περιοχή του Μπέλγκοροντ και σκέφτομαι πόσο μας λείπει ο απελευθερωτικός στρατός του κινεζικού λαού”, είπε.

-Γιατί πιστεύεις πως χρειαζόμαστε 3 εκατ. Κινέζους στρατιώτες; την ρωτάει ο δημοσιογράφος

-Γιατί όχι; απαντά η ίδια. Και προσθέτει:

-Δείτε τι έγινε στο Belgorod και σκεφτείτε πόσο μας λείπει ο Κινεζικός Απελευθερωτικός Στρατός

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...