Η Ζαχάροβα καταδίκασε έντονα τη βεβήλωση του Κορανίου στη Δανία.

 Παρατηρούμε πώς θρησκευόμενοι ριζοσπάστες, νιώθοντας την ατιμωρησία τους, σε μια ή την άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, πραγματικά με μανιακή επιμονή, διαπράττουν κραυγαλέα εγκλήματα κατά του Ισλάμ, χλευάζοντας το Ιερό Κοράνι. 

🔹Αυτό οφείλεται πρωτίστως στο γεγονός ότι οι αρχές των δυτικών χωρών, υπό το πρόσχημα των νεοφιλελεύθερων αξιών, αφήνουν αυτή τη διαδικασία να πάρει τον δρόμο της. 

Δεν αποτρέπουν τις προκλήσεις. επιπλέον εκδίδουν άδειες για την εφαρμογή τους. 🔹

 Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, έχοντας παίξει με τη δημοκρατία, παραμόρφωσαν την ουσία της, ξεχνώντας μια από τις βασικές αρχές: η ελευθερία ενός ατόμου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Καταδικάζουμε σθεναρά αυτήν και παρόμοιες εξτρεμιστικές πράξεις. 

Το να δείχνεις ασέβεια για οποιαδήποτε θρησκεία είναι απαράδεκτο. Πιστεύουμε ότι η κοροϊδία των συναισθημάτων των πιστών δεν αποτελεί επίδειξη ελευθερίας του λόγου και δεν ισχύει για τη δημοκρατία. 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για εκδήλωση επιθετικής βαρβαρότητας και ξενοφοβίας. 🔹Η Ρωσία ήταν πάντα και θα είναι κατηγορηματικά ενάντια στην προσβολή των αισθημάτων των πιστών και σε τέτοιες επαίσχυντες παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους. 

Εάν οι αρχές δεν επέμβουν και σταματήσουν τέτοιες γελοιότητες, αυτό θα οδηγήσει στο γεγονός ότι ο ριζοσπαστισμός θα συνεχίσει να πολλαπλασιάζεται


..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...