Υπουργείο Άμυνας: Το πυροβολικό της ομάδας Vostok διέκοψε την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην κατεύθυνση Νότιο Ντόνετσκ

 ΜΟΣΧΑ, 17 Ιουλίου - RIA Novosti. Πυροβολικό της ομάδας Βοστόκ απέτρεψαν την επίθεση του ουκρανικού στρατού σε έναν από τους τομείς της κατεύθυνσης Νότιο Ντόνετσκ, δήλωσε στο RIA Novosti ο Όλεγκ Τσέχοφ, επικεφαλής του κέντρου Τύπου της ομάδας Βοστόκ. 

«Κατά τη διάρκεια της μάχης, η ικανή και έγκαιρη ρύθμιση της πυρκαγιάς, που διεξήχθη από τον Σημαιοφόρο Khanmirzaev, επέτρεψε στους πυροβολικούς να χτυπήσουν το σημείο διοίκησης και παρατήρησης του εχθρού και να καταστρέψουν περισσότερους από δώδεκα εθνικιστές. 

Ως αποτέλεσμα, το σύστημα ελέγχου των ουκρανικών στρατευμάτων στην Αυτός ο τομέας του μετώπου διαταράχθηκε. Η επίθεση του εχθρού ματαιώθηκε», είπε ο Τσέχοφ.

.


 Διευκρίνισε ότι ο διοικητής του όπλου του αυτοκινούμενου τάγματος πυροβολικού της ταξιαρχίας μηχανοκίνητων τυφεκίων της ομάδας Vostok, Σημαιοφόρος Alimagomed Khanmirzaev, με υφιστάμενο προσωπικό, εκτέλεσε καθήκοντα εμπλοκής του εχθρού με πυρά. Εκείνη τη στιγμή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπαθούσαν να διασπάσουν τις αμυντικές διαταγές των ρωσικών στρατευμάτων σε ένα από τα τμήματα της κατεύθυνσης Νότιο Ντόνετσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...