Στο 80′ ο Άρης σφράγισε το εισιτήριό του για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, 1-0 την Αραράτ Ερεβάν

 Χρειάστηκαν 80 λεπτά αγωνίας στον αγώνα του Άρη με την Αραράτ Ερεβάν. Οι «κίτρινοι» μετά από ένα αδιάφορο α’ μέρος είχαν 45′ λεπτά για να διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σαφώς κατώτερη, αλλά με πείσμα διεκδικούσα ότι μπορούσε από τον αγώνα.

Τελικά ένα παιδί της άμυνας, ο Φαμπιάνο έδωσε τη λύση με γκολ στο 80′. Ήταν ένα τέρμα που χάρισε την πρόκριση στην ελληνική ομάδα, έκανε το «τρία στα τρία» σε συλλογικό επίπεδο και πλέον η Ελλάδα συνεχίζει και με τις πέντε ομάδες που μετέχουν φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα είναι η σειρά της Ντιναμό Κιέβου να αμφισβητήσει την πρόκριση του Άρη στους ομίλους του Κόνφερενς Λίγκ.

Το πρόβλημα για τους «κίτρινους» είναι ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με παίκτες που μόλις πρόσφατα ενσωματώθηκαν στην ομάδα και δεν έχουν προσαρμοστεί στο νέο τους περιβάλλον.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (61′ Τζουλς), Νταρίντα, Μενέντεθ (46′ Σαβέριο), Ρουπ (61′ Πάβισιτς), Πάλμα, Μορόν.

Αραράτ: Ερμάκοφ, Γκριγκοριάν, Σεΐντ, Μπουένο, Αλεμάο, Καστανέιρα (64′ Τέρα), Ομπιέρο, Μουραντιάν, Γένε, Σερομπιάν (64′ Αβανεσιάν), Έζα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...