Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απέκρουσαν την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα στα περίχωρα του Ραμποτίνο

 ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 17 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Η επίθεση των ουκρανικών στρατευμάτων σε τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα αποκρούστηκε στα περίχωρα του χωριού Zaporozhye του Rabotino, δήλωσε στο RIA Novosti ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του δημόσιου κινήματος Zaporozhye «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία». 

" "Το πρωί, ο εχθρός επιχείρησε να επιτεθεί στις θέσεις μας με άρματα μάχης και αμερικανικά τεθωρακισμένα Stryker, αλλά σταμάτησε στα περίχωρα του Ραμποτίνο. 

Οι μάχες συνεχίστηκαν για αρκετές ώρες, οι Ουκρανοί μαχητές χτυπήθηκαν στα αυτιά και υποχώρησαν. η αεροπορία μας εργάζεται τώρα σε αυτά», είπε ο Rogov. 

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, συνεχίζονται σκληρές μάχες προς την κατεύθυνση Vremevsky. 

«Ο Ουροζαϊνόγιε και ο Σταρομαγιόρσκογιε δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, παρά τις δηλώσεις των προέδρων του καθεστώτος Ζελένσκι», τόνισε ο Ρογκόφ.

Стабильной и контролируемой остается обстановка в районе села Пятихатки, попытки продвижения украинских войск пресекаются ударами артиллерии, добавил собеседник.
Минобороны РФ в своей сводке в среду сообщило, что российские военные на запорожском направлении отразили две атаки ВСУ, в том числе в районе Работино.

Реактивная система залпового огня БМ-21 Град в зоне проведения спецоперации - РИА Новости, 1920, 14.08.2023
ВС России за неделю отразили 15 попыток ВСУ прорвать оборону в ЛНР

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...