Μόνος εναντίον όλων: Ρώσος στρατιώτης αποκρούει πολυάριθμη ουκρανική επίθεση – Καμία ελπίδα για το Κίεβο – Μεγάλες απώλειες στα “πλευρά” του Μπαχμούτ

 Ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο από τις μάχες στα βόρεια του Μπαχμούτ, στην Berkhovka, δημοσίευσαν ρωσικές στρατιωτικές πηγές.

Το βίντεο δείχνει τις δραματικές σκηνές από μια αποτυχημένη ουκρανική αντεπίθεση βόρεια του Μπαχμούτ. Πρωταγωνιστής, ένας Ρώσος στρατιώτης.

Ο Ρώσος στρατιώτης υπερασπίζεται μόνος του, όπως θα δείτε και στο βίντεο, το σύμπλεγμα χαρακωμάτων μέχρι να έρθουν ενισχύσεις.

Στην αρχή, ουκρανική φάλαγγα με δύο άρματα μάχης και δύο  BMP πέφτουν σε ρωσική ενέδρα. Το ένα BMP φλέγεται ενώ δίπλα του υπάρχει ένας επιζών. Ένας άλλος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το ουκρανικό Πεζικό, όσοι επιβίωσαν της ρωσικής ενέδρας, συνεχίζει την επίθεση.

Για κάποιο λόγο, υπάρχει μόνο ένας Ρώσος στρατιώτης στο δίκτυο χαρακωμάτων. Ο Ρώσος καταφέρνει να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση αριθμητικής υπεροχής.

Πώς;

Μόνος με χειροβομβίδες και ΑΚ-47

Στόχος του ήταν να καθυστερήσει τους Ουκρανούς μέχρι να έρθουν ενισχύσεις.

Όπως και έγινε.

Το βίντεο είναι ενδεικτικό της κακής ψυχολογικής κατάστασης  των ουκρανικών δυνάμεων. Το ηθικό τους έχει καταρρακωθεί από τις αλλεπάλληλες απώλειες και ήττες στην περιοχή.

Κάτι ανάλογο έκαναν πρόσφατα και τα πληρώματα δύο Τ-90 τα οποία και τιμήθηκαν για την ανδρεία τους από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ρωσική οργή: Αφηνιασμένα πληρώματα δύο Τ-90 εξαϋλώνουν μόνοι τους ουκρανικές φάλαγγες – Ρώσος στρατιώτης: “Για όνομα του Θεού τι έκανε;”

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
03:04

Οι Ουκρανικές δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες στα “πλευρά” του Μπαχμούτ

Ένα από τα πιο καυτά τμήματα της γραμμής επαφής στο Ντονέτσκ, είναι η δεξιά και η αριστερή πλευρά γύρω από το Μπαχμούτ.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπαθούν από τον Μάιο να διαρρήξουν την ρωσική άμυνα στα νότια και βόρεια της πόλης, στην Κλισίφκα και την Μπερχόφκα.

Ο στόχος του ουκρανικού Στρατού είναι απλός: Θέλει να περικυκλώσει την πόλη του Μπαχμούτ για να την θέσει υπό τον έλεγχο του πυροβολικού.

Για να γίνει αυτό, ο ουκρανικός Στρατός πρέπει να καταλάβει τα κυρίαρχα υψώματα, τα οποία τώρα βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ρωσικών μονάδων.

Διαβάστε επίσης: Πανωλεθρία των Ουκρανών στο Μπαχμούτ: Εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες θυσιάστηκαν στην Berkhovka – Οργή στις ΗΠΑ με τις παλινωδίες Ζελένσκι!

Κάθε μέτρο προόδου από τις ουκρανικές δυνάμεις γίνεται με τίμημα τεράστιων απωλειών. Το πυροβολικό του ρωσικού στρατού λειτουργεί σχεδόν ασταμάτητα.

Μόνο τις τελευταίες ημέρες, αρκετές διμοιρίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και αρκετές μονάδες εξοπλισμού, που δόθηκαν από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, έχουν καταστραφεί στα πλευρά του Μπαχμούτ.

Η ρωσική αεροπορία χτυπά τακτικά τα σημεία συγκέντρωσης  των Ουκρανών στρατιωτών, εμποδίζοντάς τους να προχωρήσουν και να εδραιωθούν στα “πλευρά” της πόλης.

Κατά πάσα πιθανότητα, τις επόμενες ημέρες η κατάσταση στα πλευρά του Μπαχμούτ θα επιδεινωθεί. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν να περικυκλώσουν την πόλη, αλλά ούτε οι ρωσικές μονάδες σκοπεύουν να υποχωρήσουν.

Βίντεο: Ka-52 ακυρώνει τρεις προσπάθειες των Ουκρανών να ανακτήσουν κτυπημένα άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:35

Βίντεο: Lancet drones κτυπούν ένα ουκρανικό κέντρο Διοίκησης και δύο συστήματα πυροβολικού στο Μπαχμούτ.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:45

Βίντεο: Mάχες στα πλευρά του Μπαχμούτ όπως τις καταγράφει χειριστής ρωσικού UAV

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:12

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...