Εικόνες από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – Θερμή συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου

 Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα (26/10) ο Στέφανος Κασσελάκης με την Έφη Αχτσιόγλου στην Κουμουνδούρου στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κι ενώ το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα βαρύ και η εσωκομματική αντιπαράθεση συνεχίζεται με την Κουμουνδούρου να κατηγορεί την εσωκομματική αντιπολίτευση ότι ετοιμάζει νέο κόμμα, με νέο αρχηγό και καταστατικό ενώ η πλευρά των διαφωνούντων καταγγέλλει παράκεντρα εξουσίας που βοήθησαν να εκλεγεί πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Προηγήθηκε η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, σημειώνοντας όμως πως «σχέδια για αλλαγές όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να γίνουν».

Όπως είπε του ζήτησε να «πάρει πίσω» τις διάγραφες και ο ίδιος είπε ότι θα το κοιτάξει σοβαρά.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο της απόφασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα, απόφαση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και έντονων αντιπαραθέσεων στο εσωτερικό του κόμματος.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ πριν από δύο ημέρες η κ. Αχτσιόγλου σε κοινή δήλωση με τους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο ζήτησαν σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και επίσπευσή του Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 23-25 Φεβρουαρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...