Μουστόγιαννης: Τα ηχητικά της "ομολογίας"- Πως εξαπατούσε θύματα του με ανύπαρκτα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης

 Ηχητικά-ντοκουμέντα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία απατών σε βάρος πολιτών και μάλιστα υποψηφίων του συνδυασμού του αποκαλύπτει το eReportaz.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Σε συνέχεια της μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας την οποία ξεκίνησε η “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”  και βάσει όσων συνομολογούσε επίσημα ο κ. Μουστόγιαννης αποκαλύπτεται το μέγεθος της απάτης. Στα ηχητικά τα οποία ακολουθούν ακούγεται ο…

πολιτικός άνδρας να αναφέρεται στον διαβόητο “Ηλιόπουλο”, δήθεν στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης, που θα αναλάμβανε να τρέξει τα προγράμματα των ανύπαρκτων ΕΣΠΑ και επιδοτήσεων. Σημειώνεται ότι με δήλωση-βόμβα στην ιστοσελίδα μας ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης και νυν Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι κανείς Ηλιόπουλος δεν υπήρξε στο υπουργείο Ανάπτυξης καθώς και ότι ο Μουστόγιαννης εξαπατούσε κόσμο χρησιμοποιώντας το όνομα του. Δήλωσε δε ότι τάσσεται με τα θύματα και πως αναμένεται να καταθέσει υπέρ τους στις δικαστικές Αρχές.

Τα εν λόγω ηχητικά τα οποία αποκαλύπτουμε σήμερα τα είχε στείλει ο κ. Μουστόγιαννης σε γυναίκα-εκπαιδευτικό η οποία τον μήνυσε στις εισαγγελικές Αρχές για απάτη που αγγίζει τις 150.000 ευρώ. Βάσει των όσων καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος πάτωσε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, της έταζε ανύπαρκτα ΕΣΠΑ εισπράττοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ για δήθεν εγγυήσεις οι οποίες υποτίθεται ότι θα επιστρέφονταν. Όταν συνειδητοποίησε ότι ενδεχομένως είχε πέσει θύμα απάτης και ότι απλά έχασε τα χρήματα της το θύμα ζητούσε εξηγήσεις από τον Μουστόγιαννη προκειμένου να της πει τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι πραγματικά απροκάλυπτος και χυδαίος ο τρόπος που ο εν λόγω άνδρας συνεχίζει να την εξαπατά ισχυριζόμενος ότι ο “Ηλιόπουλος” είναι στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης που όντως υπάρχει καθώς και ότι στην ιστορία των ΕΣΠΑ εμπλέκονται πολιτικοί!

Ακούστε τα ηχητικά:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

00:00
00:00

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

00:00
00:00

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

00:00
00:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φάκελος Μουστόγιαννη: Πήρε τα χρήματα του Δηµοτικού Ωδείου, «φέσωσε» και τον δανειστή του

Φάκελος Μουστόγιαννη: Πώς «δάγκωσε» επιχειρηματία, εκπαιδευτικό αλλά και μια… φίλη του!

Γεωργιάδης για Μουστόγιαννη: “Είμαι οργισμένος με το μέγεθος της απάτης του- Θα σταθώ στο πλευρό των θυμάτων” (Αποκλειστικό ηχητικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...