“Άγνωστη” χώρα εξαπέλυσε σφοδρή κυβερνοεπίθεση στο Ισραήλ προκαλώντας χάος: Ο ισραηλινός Στρατός έβλεπε “εισβολές drones και Αερομεταφερόμενων δυνάμεων”

 Σφοδρή κυβερνοεπίθεση φέρεται να δέχτηκε το Ισραήλ η οποία επηρέασε τα συστήματα ραντάρ, συναγερμού και αεράμυνας.

Πριν λίγο ήχησαν σειρήνες αεροπορικών επιδρομών σε όλο το Βόρειο Ισραήλ καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν πως η Χεμπολάχ άνοιξε το βόρειο μέτωπο με τον ισραηλινό Στρατό.

 Σύμφωνα με τους ισραηλινούς τουλάχιστον 15-20 drones και ιπτάμενα μέσα που έφεραν ισλαμιστές (αλεξίπτωτα πλαγιάς) μπήκαν από τον Λίβανο στο βόρειο Ισραήλ.

Παράλληλα οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι μαχητές της Χεζμπολάχ πέρασαν τα σύνορα κοντά στην πόλη Ma’ayan Baruch.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Διοίκηση του IDF να διατάξει όλους τους κατοίκους που βρίσκονται βόρεια της πόλης της Χάιφα μέχρι τα σύνορα με τον Λίβανο να παραμείνουν σε καταφύγια μέχρι νεωτέρας.

Αργότερα εστάλη μήνυμα σε όλους του πολίτες της χώρας να σπεύσουν σε καταφύγια.

Η Διοίκηση των δυνάμεων IDF ανέφερε πριν λίγο πως “η εισβολή drones και αλεξίπτωτων πλαγιάς από τον Λίβανο οφείλεται σε λάθος.

Δεν είναι ακόμη σαφές τι πυροδότησε τους συναγερμούς στο βόρειο Ισραήλ»

Το “λάθος” αυτό προκάλεσε ένα εκτεταμένο χάος στις τάξεις των ισραηλινών ΕΔ.

Οι ισραηλινοί κάνουν λόγο για ομάδες χάκερ που δεν συνδέονται μόνο με το Ιράν αλλά και με τη Ρωσία όπως η Killnet. Oι επιθέσεις ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο με την επίθεση της Χαμάς.

Είναι φανερό πως κάποιοι ετοιμάζoνται να υποστηρίξουν πολεμικές ενέργειες της Χαμάς και της Χεζμπολάχ τις επόμενες ώρες ή μέρες.

Σειρήνες σε όλο το βόρειο Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ με ανακοίνωση τους ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «πλήρης εταίρος» της ισραηλινής «επιθετικότητας» στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Χεζμπολάχ τόνισε επίσης ότι θεωρεί τις Ηνωμένες Πολιτείες πλήρως υπεύθυνες για τις αεροπορικές επιδρομές που σκοτώνουν αμάχους στη Γάζα.

Δήλωση της Χεζμπολάχ έχει ως εξής:

“Δεν μας εξέπληξαν καθόλου οι πολιτικές θέσεις και τα επιτόπια μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ειδικά οι πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της, ο οποίος δήλωσε κατάφωρα την απεριόριστη υποστήριξη στη φονική μηχανή και τη σιωνιστική επίθεση κατά του παλαιστινιακού λαού.

Αυτή είναι η πραγματική ουσία ολόκληρης της αμερικανικής πολιτικής στη συνεχή υποστήριξή της στην επιθετικότητα και την τρομοκρατία από την ίδρυση αυτής της σφετεριστικής και κατοχικής οντότητας.

εωρούμε ότι οι ΗΠΑ είναι πλήρης εταίρος στη σιωνιστική επιθετικότητα καθώς είναι πλήρως υπεύθυνες για τις δολοφονίες, την εγκληματικότητα, την πολιορκία, την καταστροφή σπιτιών και τις φρικτές σφαγές κατά ανυπεράσπιστων αμάχων, μεταξύ των οποίων είναι τα παιδιά, οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι.

Δείτε τις σειρήνες να ηχούν σε όλο το βόρειο Ισραήλ.

Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...