Iσραηλινός ΥΠΑΜ Γκαλάντ: «Όλα είναι έτοιμα, προχωράμε σε πλήρη επίθεση – Η Γάζα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια»

 Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκαλάντ, δήλωσε σήμερα ότι ο ισραηλινός στρατός είναι έτοιμος για «πλήρη επίθεση» κατά της Λωρίδας της Γάζας, καθώς οι συγκρούσεις με τη Χαμάς συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα.

«Έχουμε εξαλείψει όλα τα εμπόδια, ανακτήσαμε τον έλεγχο της περιοχής (στα σύνορα) και προχωράμε σε πλήρη επίθεση», είπε ο Γκαλάντ μιλώντας στα ισραηλινά στρατεύματα που είναι συγκεντρωμένα στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας.

«Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την πραγματικότητα εδώ. Η Χαμάς ήθελε μια αλλαγή στη Γάζα, θα αλλάξει 180 μοίρες από ό,τι πίστευε», πρόσθεσε. «Θα μετανιώσουν αυτή τη στιγμή, η Γάζα δεν θα επιστρέψει ποτέ σε αυτό που ήταν».

«Όποιος ήρθε να αποκεφαλίσει, να δολοφονήσει γυναίκες, επιζώντες του Ολοκαυτώματος – θα τον εξαλείψουμε με όλη μας τη δύναμη και χωρίς συμβιβασμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας.

Χθες, η διοίκηση Εσωτερικού Μετώπου του Ισραηλινού Στρατού (IDF) εξέδωσε οδηγίες στους Ισραηλινούς να βεβαιωθούν ότι είναι εφοδιασμένοι με τρόφιμα και νερό για τουλάχιστον 72 ώρες.

Επίσης,360.000 έφεδροι εντάχθηκαν στον Ισραηλινό στρατό. Το Ισραήλ ετοιμάζει μια μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ώρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...