Μια συνέντευξη με τον πρόεδρο ενός moshav στο βόρειο Ισραήλ διακόπηκε από μια έκρηξη σε μικρή απόσταση.

 Ο πρόεδρος του Moshav Margaliot στο βόρειο Ισραήλ, Eitan Davidi, ισχυρίστηκε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στο Channel 12 News ότι αισθάνεται ότι οι κάτοικοι βρίσκονται στο έλεος των τρομοκρατικών οργανώσεων. 

Οι πυροβολισμοί της Χεζμπολάχ και οι εισβολείς έχουν ήδη προκαλέσει τραυματισμούς σε εργάτες του Moshav. «Υποστηρίζω ότι ο λόγος που είμαστε ακόμα ζωντανοί είναι επειδή η Χεζμπολάχ δεν αποφάσισε να μας σκοτώσει», είπε ο Νταβίντι και πρόσθεσε:

 «Στέκομαι εδώ και η Χεζμπολάχ είναι πίσω μου. Ποιο είναι το πρόβλημα να τους σκοτώσουν με απευθείας πυρά τώρα; Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν υπάρχει πρόβλημα.

" Σχετικά Άρθρα: Οι ισραηλινοί στρατιώτες χτυπούν λιβανέζικο πυρήνα που επιχειρεί να εκτοξεύσει πυραύλους στο Ισραήλ Έκθεση: Ο Μπάιντεν πίεσε το Ισραήλ να μην εξαπολύσει επίθεση στη Χεζμπολάχ Οι IDF αναχαιτίζουν αεροσκάφη που κατευθύνονται προς το Ισραήλ από τον Λίβανο

Related articles:

Ο Ισραηλινός Στρατός χτυπά τρομοκρατικό πυρήνα της Χεζμπολάχ «Ζητώ από την ισραηλινή κυβέρνηση να αλλάξει την εξίσωση», απαίτησε ο Νταβίντι καθώς πίσω του ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη. Μετά από έρευνα, προέκυψε ότι πυροβολούσε από δυνάμεις του IDF εναντίον τρομοκρατικών στόχων στην περιοχή.


..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...