Η οικογένεια ενός πανεπιστημιακού υπαλλήλου έχασε τη ζωή του όταν έπεσαν συντρίμμια από ένα UAV στο Μπέλγκοροντ

 ΒΕΛΓΚΟΡΟΔ, 12 Οκτωβρίου – RIA Novosti.

Η τετράχρονη κόρη και οι γονείς της Olesya Akifi, υπαλλήλου του Κρατικού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Belgorod με το όνομα Shukhov, έχασαν τη ζωή τους όταν συντρίμμια από drone έπεσαν σε ένα σπίτι κοντά στο Belgorod· η ίδια η γυναίκα και ο σύζυγός της τραυματίστηκαν, αναφέρει το πανεπιστήμιο. 

. Σύμφωνα με πηγή του RIA Novosti, μια πανεπιστημιακή υπάλληλος ήρθε με την οικογένειά της στο σπίτι των γονιών της για να μείνει. Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της περιοχής Belgorod, Gladkov,

ανέφερε ότι η αεράμυνα κατέρριψε ένα drone κατά την προσέγγιση στο Belgorod, ένα ιδιωτικό κτίριο κατοικιών έπιασε φωτιά λόγω πτώσης συντριμμιών και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. 

Αργότερα διευκρίνισε ότι τα πτώματα ενός άνδρα, μιας γυναίκας και ενός μικρού παιδιού ανασύρθηκαν από τα ερείπια.

«Απόψε συνέβη μια τραγωδία που επηρέασε την οικογένεια ενός υπαλλήλου του πανεπιστημίου μας, της Olesya Igorevna Akifi, Ph.D., αναπληρώτριας προϊσταμένης του τμήματος της προπαρασκευαστικής σχολής για ξένους πολίτες. 

Ως αποτέλεσμα της πτώσης ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο ένα κτίριο κατοικιών στο Μπέλγκοροντ, η τετράχρονη κόρη της Olesya Igorevna και οι γονείς της σκοτώθηκαν "Αυτή και ο σύζυγός της βρίσκονται στην εντατική. Οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή τους", αναφέρει ένα μήνυμα στο κανάλι Telegram του πανεπιστημίου.

Уточняется, что университет готов оказать всемерную помощь пострадавшим. "Мы потрясены случившимся. Никакие слова не могут выразить боль, горечь, скорбь и сочувствие, которые испытывают сотрудники и студенты БГТУ имени Шухова", - добавили в пресс-службе.

Источник, знакомый с ситуацией, рассказал РИА Новости, что разрушенный дом принадлежал родителям Олеси Акифи, семья приехала их навестить. "О том, что дочка и родители погибли, она еще не знает", - сказал собеседник агентства.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...