Η Ζαχάροβα ξεφτιλίζει τον Μπορέλ & στέλνει μήνυμα στην ΕΕ: “Τα άρθρα του για την Ουκρανία θυμίζουν ταινίες σεξ του ’70 -Καταλαβαίνω τι έβλεπε μικρός…”

 Ομοιότητες ερωτικής ταινίας της δεκαετίας του ’70 με το άρθρο του ύπατου εκπροσώπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell «βλέπει» η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Telegram, η Ρωσίδα αξιωματούχος, ο τίτλος του άρθρου του Μπορέλ «Στο μάτι του τυφώνα» θυμίζει ταινία για ενήλικες της δεκαετίας του 1970.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ασφάλειας για το Κίεβο.

Ωστόσο, η Ζαχάροβα επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο αγγλικός τίτλος του άρθρου ουσιαστικά είναι ο τίτλος της ερωτικής ταινίας «El ojo del huracán», που γυρίστηκε στην πατρίδα του Μπορέλ, την Ισπανία το 1971.

«Όταν η ταινία κυκλοφόρησε, ο Josep ήταν 24 ετών.

Καταλαβαίνω τι έβλεπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί είχε τόση απήχηση.

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, μια νεαρή και πλούσια γυναίκα, η Ruth, αποφασίζει να χωρίσει τον σύζυγό της Michel, επειδή η ίδια ενδιαφέρθηκε για τον ερωτομανή Paul.

Μετά από αυτό, τη Ruth θέλουν να τη βιάσουν περιοδικά.

Τι σχέση έχει με αυτά η Ουκρανία;» διερωτήθη η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Σε κάθε περίπτωση, στις αρχές Νοεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνέστησε την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη στην ΕΕ για την Ουκρανία και τη Μολδαβία.

Η επίσημη απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 14-15 Δεκεμβρίου. Πρέπει να εγκριθεί ομόφωνα από όλα τα κράτη μέλη.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε από το Κίεβο ότι θέλει να υπάρξει κάποιο «αποτέλεσμα» στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Δεκέμβριο, όπου θα αποφασισθεί εάν η χώρα του είναι έτοιμη ή όχι να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

Στην επόμενη Σύνοδο, τον Δεκέμβριο, «αναμένουμε ένα αποτέλεσμα, μια πολιτική απόφαση για να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις», είπε ο Ζελένσκι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και την πρόεδρο της Μολδαβίας Μάγια Σάντου.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πείσω τους συναδέλφους μου ότι χρειαζόμαστε μια απόφαση τον Δεκέμβριο», απάντησε ο Μισέλ, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η προσεχής Σύνοδος Κορυφής αναμένεται να είναι «δύσκολη».

Ο Ζελένσκι είπε ότι ζήτησε από τους «27» να είναι «συγκεκριμένοι και σαφείς» στο θέμα αυτό και να λάβουν υπόψη τους την απόσταση που έχει ήδη καλύψει η Ουκρανία στον δρόμο για την ένταξή της στην Ε.Ε. Η Κομισιόν θεωρεί ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί το 90% των προϋποθέσεων που έθετε. Η Ε.Ε. ζητούσε από το Κίεβο ορισμένες μεταρρυθμίσεις που αφορούσαν κυρίως το κράτος δικαίου και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τα υπόλοιπα θα γίνουν επίσης», είπε ο Ζελένσκι, υπογραμμίζοντας ότι το ουκρανικό κοινοβούλιο έχει ήδη ψηφίσει τις μεταρρυθμίσεις που ζητά η Ε.Ε. και ότι η χώρα του πληροί τις προϋποθέσεις που της τέθηκαν.

Οι «27» θα πρέπει να εξετάσουν το αίτημα μιας «εμπόλεμης χώρας», υπενθύμισε, θεωρώντας ότι μια θετική απάντηση εκ μέρους των Βρυξελλών θα βοηθούσε τους Ουκρανούς να πιστέψουν ότι «υπάρχει δικαιοσύνη».

Η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει «ηθικό καθήκον» και είναι «στρατηγική ευθύνη» της να δώσει μια θετική απάντηση στην Ουκρανία, απάντησε ο Σαρλ Μισέλ.

“Προφητεία” Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι δεν θα ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Με βιτριολικό χιούμορ απάντησε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην συνέντευξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην εφημερίδα Sun, κατά την οποία αποκάλυψε πως έχει επιζήσει από 5-6 απόπειρες δολοφονίας εναντίον του. Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας «στόλισε» με πολλά κοσμητικά επίθετα τον πρόεδρο της Ουκρανίας και προέβλεψε με νόημα πως δεν θα ζήσει για να γεράσει!

«Ω Κύριε, τι θλιβερό θέαμα είναι αυτή η μαριονέτα του Μπάιντεν. Ο γενειοφόρος παραλογισμός στα πράσινα, ανταποκρινόμενος στην έρευνα της Sun σχετικά με τον αριθμό των υποτιθέμενων «απόπειρων δολοφονίας», με μια ραγισμένη φωνή, κουνώντας το γελοίο κεφάλι του, μουρμούρισε: όχι λιγότερο από… πέντε με έξι. Ακόμη και για την Sun μοιάζει με τσίρκο με άλογα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός δεν λαμβάνεται πλέον σοβαρά υπόψιν εκεί.

Πράγματι, όλο αυτό το φτηνό θράσος υποδηλώνει μια εντελώς προφανή σκέψη: με τόσο ισχυρές «προφητείες», αυτός ο ανόητος δύσκολα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Άλλωστε, μερικές φορές οι σκέψεις υλοποιούνται…»

Δείτε την συνέντευξη του Ζελένσκι στην Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...