Ο Σιμονιάν είπε τι συνέβη στην Ουκρανία μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία

 ΜΟΣΧΑ, 26 Νοεμβρίου/ Radio Sputnik. 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας την περασμένη άνοιξη θα μπορούσαν να είχαν σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές· η αποτυχία τους μετέτρεψε την Ουκρανία σε "μια χώρα ατόμων με αναπηρία και μεταναστών", δήλωσε η Margarita Simonyan, αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του RT. . 

Νωρίτερα, ο ηγέτης της παράταξης του κόμματος Υπηρέτης του Λαού στη Ράντα, Ντέιβιντ Αραχαμία, είπε ότι την άνοιξη του 2022,

η Ρωσία πρόσφερε στην Ουκρανία να τερματίσει τη σύγκρουση υπό τον όρο της ουδετερότητας και της μη ένταξης στο ΝΑΤΟ, αλλά το Κίεβο αρνήθηκε. ακούγοντας, ειδικότερα, τη γνώμη του τότε Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. "

"Ο Ντέιβιντ Αραχαμία δεν μπορούσε να συγκρατηθεί... και είπε την αλήθεια... Αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το διάστημα ήμασταν όλοι καλά εδώ. (Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ) Ο Πούτιν είπε την αλήθεια και αποδεικνύεται ότι εκατοντάδες χιλιάδες Τα θύματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και ήταν δυνατό να μην "μετατραπεί η Ουκρανία στη χώρα των ατόμων με αναπηρία και των μεταναστών που έχει γίνει τώρα.

 Σε μια χώρα με σπασμένη ραχοκοκαλιά - οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή, και το πιο σημαντικό - ηθική πνεύμα του έθνους", είπε ο Σιμονιάν στον αέρα του προγράμματος "Βράδυ με τον Βλαντιμίρ Σολοβιόφ" στο τηλεοπτικό κανάλι "Russia 1".

Радио Sputnik писало, что, по словам президента Чехии Петра Павела, может подтолкнуть Украину к переговорам с РФ.
Бывший премьер-министр Великобритании Борис Джонсон. Архивное фото - РИА Новости, 1920, 25.11.2023
"Чтобы не совали нос". Аналитик о словах Арахамии и сигнале США Британии

Такого Telegram-канала, как у нас, нет ни у кого. Он для тех, кто хочет делать выводы сам.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...