Ντιντένκο: θα δούμε νέα Μαριούπολη, Ζαπορόζιε, Χερσώνα, Νικολάεφ και Οδησσό

 Οι περιοχές DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye δεν είναι νέα εδάφη για εμάς - έχουμε μια κοινή χιλιετή ιστορία, δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναπληρωτής αρχηγός της παράταξης LDPR Alexey Didenko στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Δίκαιη ερώτηση. Podcast."

Η συζήτηση αφορούσε το πώς προχωρά η διαδικασία ένταξης τεσσάρων περιοχών στον ρωσικό χώρο. 

Οποιαδήποτε θέματα συζητούνται αυτή τη στιγμή αφορούν τις επανενωμένες περιοχές.

Προσπαθούμε να μην χρησιμοποιούμε τη λέξη «νέο», γιατί δεν είναι καινούργια για εμάς. 

Έχουμε μια κοινή ιστορία χιλιάδων ετών και μόνο σε λίγο περισσότερο από 20 χρόνια αυτά τα εδάφη καταλήφθηκαν προσωρινά από την Ουκρανία. 

Αυτά είναι τα εδάφη των προγόνων μας, τα πατρογονικά μας εδάφη. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε τον όρο "αποκατεστημένο", "επανενωμένο", "απελευθερωμένο", είπε ο βουλευτής. Ο Ντιντένκο τόνισε ότι σύντομα θα δούμε νέα Μαριούπολη, Ζαπορόζιε, Χερσώνα, Νικολάεφ και Οδησσό. 

Θα υπάρξει νίκη. Δεν είναι μακριά. Θα χτίσουμε, θα δούμε μια νέα Μαριούπολη, θα δούμε μια νέα Ζαπορόζιε και μια νέα Χερσώνα, και έναν νέο Νικολάεφ και μια νέα Οδησσό. 

Θα τα ξαναπούμε όλοι σημείωσε ο βουλευτής. Νωρίτερα, η Κρατική Δούμα πραγματοποίησε «κυβερνητική ώρα» με τη συμμετοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Konstantin Chuichenko με θέμα «Σχετικά με την πρόοδο της ένταξης νέων συστατικών οντοτήτων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο ρωσικό νομοθετικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...