Τρεις μάχιμοι στρατιώτες έπεσαν στη μάχη στη Γάζα.

 Ο πεσμένος στρατιώτης αφήνει στους γονείς του ένα γράμμα: «Βρες κάτι θετικό σε όλα αυτά»

Ο Ισραηλινός Στρατός σήμερα το απόγευμα (Τρίτη) καθάρισε για δημοσίευση τα ονόματα τριών στρατιωτών που έπεσαν στη μάχη στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο πρώτος λοχίας Maor Lavi, από τη Susya, έπεσε στη μάχη στη Γάζα. 

Ο ταγματάρχης Shay Shamriz, από το Merkaz Shapira, διοικητής μιας εταιρείας στο σύνταγμα 931, Nachal Brigade, έπεσε στη μάχη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. 

Ο λοχαγός (απ.) Shaul Greenglick, 26 ετών, από τη Ra'anana, διοικητής στο σύνταγμα 931, Nachal Brigade, έπεσε στη μάχη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Η Shamriz και ο Greenglick έπεσαν στη μάχη κατά των τρομοκρατών στο Daraj Tuffah, το τελευταίο προπύργιο της Χαμάς όπου οι Ισραηλινοί ελιγμοί έκαναν ελιγμούς στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Ο Lavi σκοτώθηκε στα περίχωρα του el-Bureij. Αρκετοί στρατιώτες και αξιωματικοί τραυματίστηκαν σοβαρά στις μάχες σήμερα. Όλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη και ειδοποιήθηκαν οι οικογένειές τους.

Ο στρατιώτης του IDF Daniel Nachmani πεθαίνει αφού τραυματίστηκε στη μάχη Οι 162 στρατιώτες που έπεσαν ηρωικά στον πόλεμο Ο Yehonatan από το Yitzhar και ο Joseph από το Τελ Αβίβ έπεσαν στη μάχη 

Ο Yehonatan Lober έπεσε στη Γάζα Νωρίτερα σήμερα, το IDF ενημέρωσε ότι ο λοχίας Daniel Nachmani, 21 ετών από το Kfar Saba, στρατιώτης του 71ου Τάγματος, πέθανε από τα τραύματά του μετά από χτύπημα σε επιχειρησιακή δραστηριότητα στο βόρειο Ισραήλ την Παρασκευή.

Στην ίδια εκδήλωση, ο υποστράτηγος Amit Hod Ziv σκοτώθηκε από πυρά της Χεζμπολάχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...