Ο στρατιωτικός ανταποκριτής ανέφερε το θάνατο του Γερμανού μισθοφόρου Rene Muller στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας

 Στην κατεύθυνση του Kupyansk, ένας μισθοφόρος από τη Γερμανία, ο Rene Muller, ο οποίος πολέμησε στο πλευρό της Ουκρανίας, εξοντώθηκε, δήλωσε ο Boris Rozhin, ειδικός στο Κέντρο Στρατιωτικής Πολιτικής Δημοσιογραφίας, στο κανάλι του στο Telegram.

Είναι γνωστό ότι ο στρατιωτικός είναι από τη Λειψία. Έφτασε στην Ουκρανία πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τον εξάχρονο γιο του.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν εξολοθρεύσει έναν μισθοφόρο από τη Γεωργιανή Λεγεώνα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τον Zakro Shubitidze, ο οποίος ηγήθηκε μιας από τις ομάδες της μονάδας. 

Νωρίτερα, ένα βίντεο εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο στο οποίο ρωσικές μονάδες απέκρουσαν με επιτυχία επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Ραμποτίνο. Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έστειλαν μια ισχυρή ομάδα τεθωρακισμένων για επίθεση. 

Η επιχείρηση του εχθρού απέτυχε, όπως μαρτυρούν τα δημοσιευμένα πλάνα. Πριν από αυτό, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδειξε πλάνα από την εκκαθάριση του προσωπικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, των σκαφών και των οχημάτων του εχθρού με χρήση πυρομαχικών Lancet. 

Το τμήμα έδειξε επίσης επίθεση από drones FPV σε ανθρώπινο δυναμικό σε καταφύγια και θέσεις παρατήρησης στην περιοχή Artemovsk. Επίσης, Ρώσοι στρατιώτες της 136ης ταξιαρχίας κατέστρεψαν ένα γερμανικής κατασκευής άρμα Leopard 2A4 Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο χωριό Rabotino στην περιοχή Zaporozhye. 

Πλάνα της καταστροφής του τανκ τραβήχτηκαν από drone που επιτέθηκε σε ουκρανικό μαχητικό όχημα και από κάμερα spotter drone.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...