Ρωσικά Su -35S έσκιζαν τον ουρανό, συνοδεύοντας το αεροσκάφος του Putin στη Μέση Ανατολή

 Το αεροσκάφος του Ρώσου Προέδρου συνοδευόταν από ρωσικά μαχητικά Su-35S κατά τις επισκέψεις του στο Άμπου Ντάμπι και το Ριάντ, λόγω του γεγονότος ότι ο Vladimir Putin βρισκόταν σε μια ταραγμένη περιοχή και ελήφθησαν όλα τα μέτρα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.

«Η περιοχή είναι ταραγμένη.
Μπορεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία να είναι σταθερές και ασφαλείς χώρες αλλά οι γύρω δεν είναι.
Η περιοχή είναι σίγουρα γεμάτη κινδύνους και απρόβλεπτη, επομένως, φυσικό είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του αρχηγού του ρωσικού κράτους στο μέγιστο επίπεδο», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Advertisement
Οι συναντήσεις Putin

Ο Ρώσος πρόεδρος και ο Σαουδάραβας διάδοχος πρίγκιπας Mohammed bin Salman Al Saud συζήτησαν τη συνεργασία στο πλαίσιο του OPEC+.
«Φυσικά, συζητήθηκε για άλλη μια φορά η συνεργασία εντός του πλαισίου του ΟPEC+.
Τα μέρη ενδιαφέρονται γι' αυτό καI συμφωνούν ότι οι χώρες μας φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη συνεργασία προκειμένου να διατηρηθεί η διεθνής αγορά ενέργειας σε σταθερό επίπεδο.
Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί», τόνισε ο Peskov.
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε την Τετάρτη (6/12/2023) συνομιλίες με τους ηγέτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σαουδικής Αραβίας.
Συζήτησαν μεταξύ άλλων τις διμερείς σχέσεις, τη σύγκρουση Παλαιστίνης-Ισραήλ και τη συνεργασία στον τομέα του πετρελαίου

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...