Κέιτ Μίντλετον: Οι πρώτες σοβαρές διαρροές για τη φύση του χειρουργείου της και η ανησυχία του βασιλιά Κάρολου

 Λίγες ημέρες μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας φουντώνουν - εντός και εκτός συνόρων Ηνωμένου Βασιλείου. 

Μετά τη σοβαρή επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην κοιλιακή χώρα, τα δημοσιεύματα και τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ «οργιάζουν» σχετικά με την κατάσταση της υγείας της αλλά και τους λόγους για τους οποίους θα παραμείνει μακριά από τα καθήκοντα της για αρκετό καιρό, όπως έχει ανακοινωθεί.

Μάλιστα, πηγές κοντά στο παλάτι φαίνεται ότι άρθρωσαν για πρώτη φορά τη λέξη "υστερεκτομή", χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από κανέναν αυτή η αιτία, αλλά και με άπειρα βίντεο στο Tik Tok να διαχέουν αυτήν την πληροφορία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, η οποία θα περάσει τους επόμενους δύο με τρεις μήνες αναρρώνοντας από την επέμβαση ενώ η επιστροφή της στα βασιλικά της καθήκοντα δεν αναμένεται πριν από το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν μπορεί ακόμη να επιστρέψει στο σπίτι της. Μιλώντας για την εγχείρηση της, ένας γιατρός άφησε να εννοηθεί ότι το σπίτι της δεν είναι κατάλληλο για την ανάρρωσή της και για τα όσα θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας από ένα τόσο βαρύ χειρουργείο.

Ως γνωστόν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου 10 με 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage, του Γουίνδσορ. Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο ανταποκριτής της βασιλικής οικογένειας στο GB News. «Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για έως και δύο εβδομάδες καθώς θα βελτιώνεται και ελπίζω ότι θα βελτιωθεί πολύ γρήγορα», ανέφερε αρχικά.

Κέιτ Μίντλετον: Πού θα μεταφερθεί μετά το νοσοκομείο

«Αφού αναρρώσει πλήρως θα μείνει στο Adelaide Cottage, το σπίτι στον κήπο του Γουίνδσορ. Θα μείνουν εκεί νομίζω γιατί τα παιδιά είναι στο σχολείο και θα θέλει να είναι κοντά τους, όμως δεν είναι ένα απολύτως ιδανικό μέρος», συμπλήρωσε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανταποκριτή της βασιλικής οικογένειας, το  Adelaide Cottage δεν είναι και το κατάλληλο μέρος για να αναρρώσει κάποιος και αναλύει και τον λόγο. Μια πρώην ένοικος του, έγραψε στα απομνημονεύματά της ότι ήταν το πιο κρύο μέρος που είχε συναντήσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή της. «Δεν είναι το καλύτερο μέρος για να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα, ιδιαίτερα σε αυτόν τον αρκετά κρύο χειμώνα που απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον, και πλέον εδώ και καιρό από τα νέα της καθήκοντα -αυτά της πριγκίπισσας της Ουαλίας- «ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της. Το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητάς της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση».

Οι ίδιες πληροφορίες μέσα από το παλάτι επίσης, αναφέρουν πως και ο βασιλιάς Κάρολος είναι «πολύ ανήσυχος» για την πριγκίπισσα. Ο Ρόμπερτ Χάρντμαν, ο οποίος έγραψε τη βιογραφία του Καρόλου Γ' που κυκλοφόρησε πρόσφατα, υποστήριξε ότι ο βασιλιάς θα θέλει η Κέιτ Μίντλετον να πάρει χρόνο μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα τους επόμενους μήνες. «Είναι μεγάλος θαυμαστής της. Πιστεύει ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Ανησυχεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για εκείνη. Είναι σε φόρμα, είναι νέα και θα είναι εκτός δράσης για τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να της ασκήσει οποιαδήποτε πίεση», καταλήγει ο Ρόμπερτ Χάρντμαν.

Mε πληροφορίες από Birmingham Mail, Page Six

Διεθνή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...