Ο Τερίμ ήρθε για τα ντέρμπι αλλά… η νίκη αγνοείται

 Λίγες ώρες μετά τα Χριστούγεννα ο Γιάννης Αλαφούζος προκάλεσε… ηλεκτροσόκ στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να δώσει “ώθηση” στην ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ, με τα αποτελέσματα όμως να είναι τα αντίθετα από αυτά που περίμενε.

Ήταν 26 Δεκεμβρίου όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενημερωνόταν από τα τουρκικά ΜΜΕ για την απόλυσή του από το “τριφύλλι”. Ο Σέρβος τεχνικός απομακρύνθηκε με τους πράσινους στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και έναν πολύ απαιτητικό Ιανουάριου να ακολουθεί.

Η λογική της κίνησης του “Mr. Skai” ήταν να φέρει έναν… ψυχολόγο, όπως ο Τερίμ, που θα παρουσιάσει διαφορετική εικόνα στα ντέρμπι του Γενάρη. Άλλωστε, ακόμα κι αν δεν αναφέρθηκε ποτέ δημόσια, ο Σέρβος… χρεώθηκε το ότι δεν είχε κερδίσει κάποιον από τους Big-4 στο χορτάρι.

Ένα μήνα και τρεις ημέρες μετά όμως, τα πράγματα σίγουρα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα ήθελε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Φατίχ Τερίμ πήρε όλα τα ματς με τους “μικρομεσαίους” στο πρωτάθλημα, όμως με το ημερολόγιο να γράφει 29 Ιανουαρίου, το πράσινο τρένο κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έπεσε στο -3 από την κορυφή και κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και 4ος, αν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (04/02).

Λίγες ημέρες νωρίτερα, θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Τούρκος τεχνικός έχει αποτύχει να κερδίσει έστω ένα ντέρμπι -έχοντας όμως προκριθεί με δύο ισοπαλίες κόντρα στον Ολυμπιακό– και πλέον η σεζόν κρέμεται από μία κλωστή. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου το “τριφύλλι” μπορεί είτε να έχει χάσει έναν, είτε… σχεδόν και τους δύο φετινούς του στόχους. Στο εναλλακτικό σενάριο, θα έχει πάρει μία βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.//Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...