Πραγματική βόμβα Ritter (πρώην CIA) : Δεν ήταν μισθοφόροι όλοι οι Γάλλοι, που σκοτώθηκαν στο Kharkiv - Πιο σκληρή με τη Δύση η Ρωσία

 Το χτύπημα σε κτίριο στην πόλη Kharkiv της βορειοανατολικής Ουκρανίας την Τρίτη (16/1/2024) είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 60 μισθοφόροι — κυρίως γαλλικής υπηκοότητας

Στον απόηχο της αποτυχημένης ουκρανικής αντεπίθεσης, ξένοι μισθοφόροι έχουν στρατολογηθεί για να αναπληρώσουν το χαμένο ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις του ουκρανικού στρατού.
Το χτύπημα σε κτίριο στην πόλη Kharkiv της βορειοανατολικής Ουκρανίας την Τρίτη (16/1/2024) είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 60 μισθοφόροι — κυρίως γαλλικής υπηκοότητας.


Η παρουσία ένοπλων Γάλλων στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας έχει προκαλέσει εικασίες για ποιους εργάζονται είπε στο Sputnik ο Scott Ritter, πρώην αξιωματικός της CIA και άλλοτε επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ. Ο Αμερικανός εμπειρογνώμονας ρίχνει μία πραγματική βόμβα λέγοντας ότι δεν ήταν όλοι οι Γάλλοι στρατιωτικοί μισθοφόροι.
Αποκαλύπτει επί της ουσίας απευθείας εμπλοκή της Δύσης στις μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις, που έρχεται ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων της λειψανδρίας του ουκρανικού στρατού αλλά και του μεγάλου αντίκτυπου που θα έχει για το ΝΑΤΟ μία ήττα στον πόλεμο αντιπροσώπων της Ουκρανίας.

Απευθείας γαλλική εμπλοκή στον πόλεμο


Ο Ritter είπε ότι δυνητικά αποκαλύπτει τη συγκαλυμμένη άμεση γαλλική εμπλοκή

«Εάν πολεμούν για την ουκρανική πλευρά, όποια και αν είναι η εθνικότητά τους, είναι πλέον νόμιμος στόχος», σημείωσε ο Ritter.
Ο Αμερικανός ειδικός εστίασε σε δύο βασικές πτυχές της επίθεσης.
Είπε ότι δείχνει ότι οι Ρώσοι στρατιωτικοί δεν κάνουν πλέον διακρίσεις μεταξύ ξένων μισθοφόρων και Ουκρανών στρατιωτών.
«Η Ρωσία δεν έχει δείξει κανένα δισταγμό για την εξάλειψη ξένων μισθοφόρων που πολεμούν για λογαριασμό του ουκρανικού στρατού», είπε. Εγείρει επίσης την ενδιαφέρουσα πιθανότητα ότι τα γαλλικά στρατεύματα θα μπορούσαν να εμπλακούν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση κατά της Ρωσίας.

Δεν ήταν όλοι μισθοφόροι - Αρκετοί βρίσκονταν στην Ουκρανία με εντολή της γαλλικής κυβέρνησης


«Τουλάχιστον μερικοί από αυτούς δεν ήταν μισθοφόροι, αλλά στην πραγματικότητα στρατιωτικό προσωπικό της Γαλλίας, που ήταν στην Ουκρανία κατόπιν εντολής της κυβέρνησής τους.
Και τώρα είναι νεκροί », είπε ο Ritter.

Αυτή η φαινομενική νέα ρωσική πολιτική έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη «επιείκεια» προς τους στρατιωτικούς «συμβούλους» ή άλλο προσωπικό του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Αμερικανός ειδικός διακρίνοντας αλλαγή εκ μέρους της Ρωσίας ως προς την αντιμετώπιση των ξένων δυνάμεων.

κείμενο σε εξέλιξη...

www.bankingnews.gr

Advertisement
στον πόλεμο αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...