Φίλος Αιγύπτιου μακελάρη: «Του κόλλησαν μισά ένσημα & δεν πήρε σύνταξη – Του είπαν να πάει να γ…… μαζί με την οικογένειά του»

 Έντονες είναι οι φήμες ότι η οικογένεια Καρνέση είχε φερθεί πάρα πολύ άσχημα στον Αιγύπτιο εργαζόμενο ο οποίος τελικά κατέφυγε στην αυτοδικία και την αιματοκύλισε.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι ήταν η έξωση από το σπίτι που έμενε, κάτι ήδη γνωστό, αλλά και ότι του είχαν «κολλήσει» τα μισά ένσημα για τα χρόνια εργασίας του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνταξιοδοτηθεί.


Μάλιστα όπως αναφέρει φίλος του σε ανάρτησή του στο facebook ο Αιγύπτιος είχε ζητήσει από την Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της Αντώνη Βλασσάκη να του πληρώσουν τα υπόλοιπα ένσημα για να πάρει την σύνταξή του.

Σημειώνεται ότι δούλευε παράλληλα στην ναυτιλιακή εταιρεία και ως επιστάτης στα σπίτια της οικογένειας μέχρι να λάβει την απάντηση από την αίτηση συνταξιοδότησης.

Ο φίλος λοιπόν του Αιγύπτιου, έγραψε στην ανάρτησή του ότι και η Μαρία Καρνέση και ο Α.Βλασσάκης τον απέλυσαν επιτόπου και τον έδιωξαν πολύ άσχημα από το γραφείο λέγοντάς του το εξής προσβλητικό:

«Να πα να γ……ς εσύ και η οικογένειά σου».

Αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ωστόσο για να καταλήξει ο Αιγύπτιος σε αυτή την φονική αντίδραση σίγουρα κάτι πολύ σοβαρό είχε προηγηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...