Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στην Τούλα, τα ρωσικά όπλα είναι ανώτερα από τα όπλα του ΝΑΤΟ..

 ΜΟΣΧΑ, 2 Φεβρουαρίου – RIA Novosti. 

Tα τελευταία ρωσικά όπλα είναι ανώτερα από τα όπλα του ΝΑΤΟ, η αμυντική βιομηχανία αυξάνει τους όγκους προμήθειας και το κράτος επεκτείνει τα μέτρα υποστήριξης για τους υπαλλήλους της αμυντικής βιομηχανίας. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με συμμετέχοντες στο φόρουμ «Όλα για τη νίκη!» για τα επιτεύγματα του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και για προβληματικά ζητήματα. στην Τούλα. 

Όπως είπε ο αρχηγός του κράτους, τα προϊόντα του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος έχουν ζήτηση στο εξωτερικό και ξεπερνούν αυτά των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. "

"Αν συγκρίνετε τα σύγχρονα όπλα του ΝΑΤΟ και τα όπλα της τελευταίας περιόδου της Σοβιετικής εποχής, είναι κατώτερα κατά κάποιο τρόπο, παρεμπιπτόντως, όχι πάντα. Αλλά αν πάρετε τα τελευταία μας όπλα, είναι σαφώς ανώτερα από όλους", ο πρόεδρος είπε.

Διευκρίνισε ότι μιλάμε για πυραυλική τεχνολογία, τεθωρακισμένα οχήματα και όλα τα όπλα που χρησιμοποιούνται στο πεδίο της μάχης.

Σήμερα, οι ρωσικές αμυντικές επιχειρήσεις είναι «γεμάτες με εντολές», τόνισε ο αρχηγός του κράτους. Αυτά τα προϊόντα, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, πωλούνται και στο εξωτερικό, πρόσθεσε. Συγκεκριμένα, το σύστημα πυροβόλων αντιαεροπορικών πυραύλων Pantsir έχει «υψηλή ζήτηση».

Μιλώντας για την ανάπτυξη της βιομηχανίας, ο Πούτιν υπενθύμισε ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 520 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στην αμυντική βιομηχανία στη Ρωσία. " 

«Επίσης θα εργαστούμε και θα σκεφτούμε για την επίλυση <...> κοινωνικών ζητημάτων, πρώτα απ' όλα, φυσικά, για περαιτέρω αύξηση των μισθών (για τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων της αμυντικής βιομηχανίας. - Επιμ.), την επίλυση στεγαστικών ζητημάτων, κοινωνικών ζητημάτων στο ευρύτερο φάσμα αίσθηση της λέξης». 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποιεί συνάντηση για την πρόοδο του ομοσπονδιακού έργου για τη δημιουργία ενός δικτύου σύγχρονων πανεπιστημιουπόλεων Βλαντιμίρ Πούτιν Οι υπάλληλοι των αμυντικών επιχειρήσεων προμηθεύουν όλο το φάσμα των όπλων, συμπεριλαμβανομένων τεθωρακισμένων οχημάτων, τεχνολογίας πυραύλων και όπλων υψηλής ακρίβειας, με τον υψηλό ρυθμό που απαιτεί η χώρα, τόνισε ο Πούτιν. 

Είπε ότι «οι άνθρωποι εργάζονται σκληρά σε επιχειρήσεις, αλλά αν χρειαστεί, πηγαίνουν κατευθείαν στη ζώνη μάχης, ακριβώς στην πρώτη γραμμή, και βλέπουν επί τόπου τι λειτουργεί και πώς λειτουργεί και κάνουν τις κατάλληλες προσαρμογές». Ο Πρόεδρος χαρακτήρισε τέτοιο έργο πραγματικό ηρωισμό.

.

Президент России Владимир Путин - РИА Новости, 1920, 02.02.2024
Путин назвал самодостаточность страны проявлением суверенитета
. .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...