Η συνέντευξη του Πούτιν έλαβε περίπου ένα δισεκατομμύριο προβολές, είπε ο Σιμονιάν

 ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ, 11 Φεβρουαρίου – RIA Novosti. 

Η συνέντευξη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον έχει λάβει περίπου ένα δισεκατομμύριο προβολές, δήλωσε η Μαργαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, στον αέρα της εκπομπής «Βράδυ με τον Βλαντιμίρ Σολοβίοφ» στις το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1. 

"Ζήτησα από τους συναδέλφους μου να μετρήσουν. Είναι περίπλοκο και δύσκολο, γιατί πρέπει να πάρετε όλες τις γλώσσες, όλες τις πηγές στις οποίες δημοσιεύτηκε, όλες τις απόψεις σε όλες τις πηγές. 

Σας διαβεβαιώνω ότι αυτός ο αριθμός είναι περίπου ένα δισεκατομμύριο. Ποτέ στην ιστορία της δημοσιογραφίας έχει υπάρξει μια τέτοια συνέντευξη, <...> αυτό <...> είναι γεγονός», είπε.

Έτσι, μόνο στο κοινωνικό δίκτυο X και μόνο στα αγγλικά, η συνέντευξη έλαβε 180 εκατομμύρια προβολές, αν δεν λάβετε υπόψη τον ιστότοπο του Carlson και άλλους πόρους σε διαφορετικές γλώσσες, τόνισε ο Simonyan.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο μέσων ενημέρωσης, έγινε το πιο εμβληματικό και επιτυχημένο. Οι ίδιοι οι Αμερικανοί στα σχόλια το αποκαλούν ιστορικό, σημείωσε ο αρχισυντάκτης. Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου, ο Tucker Carlson δημοσίευσε μια δίωρη συνέντευξη με τον Ρώσο ηγέτη στον ιστότοπό του και σε διάφορες πλατφόρμες. Σε λιγότερο από 24 ώρες, έλαβε 150 εκατομμύρια προβολές στο κοινωνικό δίκτυο X και περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια στο YouTube. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε και από την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Σε συνομιλία με Αμερικανό δημοσιογράφο, ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα στην Πολωνία, τη Λετονία και άλλες χώρες της Βαλτικής. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ξένοι πολιτικοί τρομάζουν τακτικά τον πληθυσμό τους με μια απειλή από τη Μόσχα, αποσπώντας την προσοχή από εσωτερικά προβλήματα. Ο αρχηγός του κράτους σημείωσε επίσης ότι οι δυτικές χώρες άρχισαν να καταλαβαίνουν: η στρατηγική ήττα της Ρωσίας στη σύγκρουση με την Ουκρανία είναι αδύνατη, επομένως θα πρέπει να σκεφτούν περαιτέρω βήματα. Η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο, ανέφερε ο πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...