O Α.Γεωργιάδης υπέδειξε στους δικαστές πως… να δικάσουν για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ – «Τι διαδικασία είναι αυτή;»

 Αστυνομικός της φρουράς του Α.Γεωργιάδη απώθησε βίαια τον δικηγόρο Γ.Απατσίδη

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της δίκης για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας του, προχώρησε σε μία πρωτοφανή παρέμβαση υποδεικνύοντας στους δικαστές πως να κάνουν την δουλειά τους.


Συγκεκριμένα, παρενέβη φωνάζοντας στη δίκη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη, επιπλήττοντας το δικαστήριο για τον τρόπο που συντόνιζε τη διαδικασία.

 «Τι διαδικασία είναι αυτή;» φώναζε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ όταν δικηγόρος που ήταν στην αίθουσα αντέδρασε, απωθήθηκε βίαια από αστυνομικό φρουρό του υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός της φρουράς του Άδωνι Γεωργιάδη απώθησε βίαια, σπρώχνοντας τον δικηγόρο, Γιάννη Απατσίδη, όταν εκείνος είπε στον υπουργό Υγείας ότι δεν μπορεί να παρεμβαίνει και να διευθύνει τη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Απατσίδης ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον αστυνομικό φρουρό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...