Mikel Coffee: Έκανε 12 τα σημεία της στην Κωνσταντινούπολη με στόχο τα 100 στην Τουρκία

 Ακόμα μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων απέκτησε στην Κωνσταντινούπολη η αλυσίδα καφέ και εστίασης Mikel Coffee Company, καθώς πριν από λίγα 24ωρα εγκαινίασε άλλο ένα κατάστημα στην πόλη, στην περιοχή Beylikduzu, κάνοντας 12 τα σημεία πώλησης εκεί, σε διαφορετικές περιοχές της, με έμφαση στις πιο τουριστικές.

Εν έτει 2024, η εταιρεία βρίσκεται σε πάνω από 18 χώρες, με πάνω από 350 καταστήματα, με τη Γερμανία, στη Στουτγκάρδη, και το Ιράκ να είναι οι πιο πρόσφατες αγορές στις οποίες έκανε είσοδο μέσα στο 2023.

Η στόχευση, ωστόσο, της Mikel coffee είναι φανερά η Τουρκία, μια χώρα, η οποία παρότι έχει παράδοση στο τσάι, αγκάλιασε σταδιακά και τον καφέ, ενώ υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον και από τους τοπικούς συνεργάτες για περαιτέρω ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η εταιρεία διαθέτει πλέον πάνω από 25 καταστήματα επί τουρκικού εδάφους, σε όλη τη χώρα, ακόμα και στα παράλιά της, προκειμένου να προσελκύσει και τον τουρισμό που ανεβαίνει σε γοργούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

Ο στόχος, δε, σύμφωνα με πηγές από τη διοίκηση είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να συνεχίσει την διαρκή ανάπτυξή της εκεί, αγγίζοντας ακόμα και τα 100 σημεία πώλησης.

Στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τα 230 καταστήματα, με τα περισσότερα να βρίσκονται στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι το 2022 ο κύκλος εργασιών της Mikel Coffee για το 2022, κατά στελέχη της εταιρείας, ανήλθε στα 19,5 εκατομμύρια ευρώ, καταγράφοντας αύξηση κατά 21% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και ξεπερνώντας κατά πολύ τον μέσο όρο της αύξησης πωλήσεων των προηγουμένων ετών.

Εξάλλου, κατά όσα έχουν γίνει γνωστά από τους προηγούμενους μήνες, η εταιρεία προετοιμάζει μια νέα παραγωγική μονάδα εκτός Αθήνας, στην περιοχή της Λάρισας, απ’ όπου και ξεκίνησε, η οποία θα έχει ως στόχο τη βελτίωση του blend της Mikel Coffee, αλλά και τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων κατηγοριών προϊόντων που θα  απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...