Μέσα σε τετραήμερα πάρτι «σεξουαλικού νησιού» με 100 γυναίκες και απεριόριστα ναρκωτικά, ποτά και μπουκίτσες

 Το αμφιλεγόμενο πάρτι του Sex Island επέστρεψε και διαφημίζει εκδηλώσεις για την Ημέρα του Πατέρα, όπου οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν «απεριόριστο σεξ» με μια επιλογή 50 γυναικών που η «αποστολή» τους είναι να τους κάνουν να αισθάνονται «βασιλείς».

Κολλήσατε για ένα δώρο για την Ημέρα του Πατέρα; Λοιπόν, αυτή η ιστορία πιθανότατα δεν είναι για εσάς - εκτός φυσικά και αν θέλατε να περιποιηθείτε τον γέρο σας σε μια περιβόητη διακοπές σεξ και ναρκωτικών.

Αν ναι, μπορεί να θέλετε να βγάλετε

την πιστωτική σας κάρτα και να κολλήσετε τον εαυτό σας καθώς σας μιλάμε για το τι πραγματικά συμβαίνει στις ταραχώδεις διακοπές όπου «οι σεξουαλικές φαντασιώσεις γίνονται πραγματικότητα».

Η συγκλονιστική και αμφιλεγόμενη εμπειρία του Sex Island επιστρέφει και η διοργανώτρια, Good Girl Company, φιλοξενεί τρεις εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο για την Ημέρα του Πατέρα στο Ντουμπάι, το Λας Βέγκας και το αρχικό «νησί του σεξ» στα ανοικτά των ακτών της Καρθαγένης στην Κολομβία τον Ιούνιο.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η λαμπερή ζωή της κόρης μοντέλου του Πεπ Γκουαρδιόλα που κάποτε έβγαινε με τον Αγγλίδα αστέρι

Νησί του σεξ
Οι στοργές μιας γυναίκας γυμνών γυναικών είναι διαθέσιμες σε υψηλόμισθους άντρες (και ζευγάρια)

Τα άγρια ​​πάρτι που τροφοδοτούνται από ναρκωτικά έχουν προσελκύσει ακόμη και διάσημους άνδρες - συμπεριλαμβανομένου ενός «υψηλού προφίλ» Βρετανού ποπ σταρ και ενός «mainstream» Αμερικανού τραγουδιστή- στο παρελθόν.

Έχει χαρακτηριστεί «ανατριχιαστικό και αηδιαστικό» από τους κριτικούς και οι διοργανωτές, που ισχυρίζονται ότι είναι απολύτως νόμιμο, αναφέρουν στον ιστότοπο: «Προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα που κυμαίνονται από αισθησιακή μεταφορά με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο, ολογραφικές συναυλίες, τις πιο όμορφες και πιο σέξι γυναίκες, απεριόριστο σεξ, περιβάλλον φιλικό προς τα ναρκωτικά, δωρεάν αλκοόλ, σεξουαλικές εκπλήξεις και όλα αυτά στο θέρετρό μας».

Το χαρακτηρίζουν «επί γης παράδεισος» και τα παλικάρια επιτρέπεται «απεριόριστο σεξ με δύο κορίτσια την ημέρα» - επιτρέπεται η ανταλλαγή γυναικών με άλλους καυλιάρηδες.


νησί του σεξ
Το Sex Island υπόσχεται σε 50 παίκτες 100 κορίτσια από τα οποία μπορούν να «διαλέξουν».

Οι σεξουαλικά άτομα μπορούν επίσης να κάνουν γυμνό αλεξίπτωτο και εξωτικούς αγώνες αυτοκινήτων, ενώ κάνουν επίσης χρήση τεστ HIV και STD μετά από «απεριόριστο σεξ χωρίς προφυλακτικό».

Πριν από τα επερχόμενα πάρτι, το Sex Island κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δεν θέλετε να παρακολουθήσετε στον χώρο εργασίας (εμπιστέψτε με).

Ξεκινά με έναν άνδρα στην έρημο που ανοίγει μια σκηνή μόνο για να βρει γυναίκες με χιτζάμπ με τις λέξεις «Sex Island» χαραγμένες πάνω τους. Στη συνέχεια γδύνονται σε σέξι εσώρουχα και αυτή είναι ίσως η ιδανική στιγμή για να τα σβήσετε αν είστε όντως στο γραφείο.

Η Good Girl Company ισχυρίζεται τώρα ότι είναι «φιλικές για ζευγάρια» διακοπές με συζύγους και φίλες ευπρόσδεκτες να έρθουν μαζί.

Ωστόσο, ένας άντρας που είπε στη σύζυγό του ότι θα πήγαινε ένα «ταξίδι εργασίας» αποκάλυψε στη Sun : «Το γιοτ ήταν γεμάτο όμορφες Λατίνα γυναίκες, που χόρευαν και έπιναν. Καθώς ανεβήκαμε, μας έδωσαν ποτά και ο κόσμος άρχισε να χαλαρώνει.

Νησί του σεξ
Τα περισσότερα από τα πάρτι του Sex Island επιστρέφουν στους επισκέπτες περίπου 5.000 £

«Κάθε άντρας έπρεπε να διαλέξει τα δύο κορίτσια που θα του έκαναν συντροφιά σε όλο το ταξίδι. Μόλις 15 λεπτά μετά το ταξίδι ήμουν ήδη στο κρεβάτι μαζί τους.»

Και ένα 16χρονο αγόρι ισχυρίστηκε ότι έχασε την παρθενία του στο Sex Island και είπε: «Ήταν απίστευτο, τόσο εκπληκτικό που θέλω να κλάψω και μόνο που το σκέφτομαι.

«Έκανα σεξ για πρώτη φορά, αλκοόλ για πρώτη φορά και έκανα ναρκωτικά για πρώτη φορά. Κάθε καλεσμένος είχε τη δυνατότητα να επιλέξει δύο κορίτσια που θα περνούσαν όλες τις διακοπές μαζί τους. Ένα από τα κορίτσια μου λεγόταν Αντρέα και την ερωτεύτηκα».

Το κόστος του ταξιδιού στο Λας Βέγκας είναι 4.500 $ και «100 όμορφες γυναίκες» θα σας υποδεχτούν στο θέρετρο.

Υπάρχουν 50 καλεσμένοι σε κάθε ταξίδι και μια δήλωση στον ιστότοπο της racy λέει: «Η αποστολή των κοριτσιών είναι να σας ευχαριστήσουν και να σας κάνουν να νιώσετε σαν βασιλιάς. Εάν έχετε συγκεκριμένες φαντασιώσεις, ενημερώστε εμάς ή τα κορίτσια, και θα κάνουμε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

«Απολαύστε ένα περιβάλλον που κόβει την ανάσα με τα κορίτσια σας στο ένα και μοναδικό Sex Island».

Νησί του σεξ
Το όργιο που τροφοδοτείται από ναρκωτικά έχει προσελκύσει διάσημους άνδρες στο παρελθόν

Εάν το μυαλό σας είναι στο λούκι και νομίζετε ότι όλα είναι μόνο σεξ και ναρκωτικά, η Good Girl Company καυχιέται ότι έχει ακαταμάχητη κουζίνα.

Λένε ότι τα "γεύματα 5 αστέρων" παρασκευάζονται από επαγγελματίες σεφ και οι πεινασμένοι άνδρες μπορούν να περιμένουν μόνο το καλύτερο φαγητό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Λοιπόν, έχοντας όλα αυτά κατά νου, τι θα πάρετε στον μπαμπά σας αυτή τη γιορτή του πατέρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...