Κάμαλα Χάρις:Συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία

 28 Ιουλίου 2024 στις 5:58 μ.μ

Τα κεντρικά γραφεία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kamala Harris, η οποία διεκδικεί τη νίκη στις προεδρικές εκλογές, συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο δήλωση του αναπληρωτή διευθυντή της εκστρατείας Rob Flaherty.

Περισσότερες από τις μισές δωρεές προήλθαν από νέους δωρητές, είπε. Την εβδομάδα από την έναρξη της εκστρατείας, η Kamala Harris συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια, το 66% των οποίων προήλθε από νέους δωρητές. Έχουμε εγγράψει 170.000 νέους εθελοντές», είπε ο Flaherty.

Ο Τραμπ και ο Χάρις είναι ισόπαλοι στην υποστήριξη των ψηφοφόρων, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν από την Ipsos και το Reuters. Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει την υποστήριξη των αντιπροσώπων στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών.

Εκεί θα ληφθεί η απόφαση για την επίσημη ανάδειξη της υποψηφιότητάς της για τις επερχόμενες εκλογές. Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε προηγουμένως ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η Καμάλα Χάρις ενώνονται από υπέρογκες προσωπικές φιλοδοξίες και ανικανότητα. Κατά τη γνώμη του και οι δύο πολιτικοί είναι εξίσου κακοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...