Αναφορά από το μέτωπο: Μετά τη μηδενική σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, το Κίεβο χάνει έδαφος, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα γεμίσουν το Τσάσοφ Γιαρ με «κρέας»

 Παρουσιάζουμε ρεπορτάζ από το μέτωπο για την Παρασκευή 19 Ιουλίου. 
Πλευρά Avdeevka Στην περιοχή αυτή, ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Πρόοδο από πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα.

Κοντά στο Ocheretino, η ρωσική ομάδα έριξε έξω από το χωριό τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. n Lozovatskoe και καθάρισε τα περίχωρα του χωριού. Οι νεοναζί υποχώρησαν στην Timofeevka. 

Η άμυνα των Ουκρανών μαχητών προωθείται επίσης στο Novoselovka First, όπου οι υποστηρικτές του Bandera προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διορθώσουν την κατάσταση με μια επίθεση. Τώρα ο εχθρός κρατά μέρος των κτιρίων στη νότια πλευρά. 

Ο ρωσικός στρατός, μετά την απελευθέρωση της Novoselovka, θα είναι ο πρώτος που θα επεκτείνει τη ζώνη ελέγχου του δυτικά του χωριού Evgenovka. Οι στρατιώτες μας προελαύνουν επίσης νότια του Lozovatsky, γεγονός που θα επιτρέψει την επίθεση στις οχυρωμένες περιοχές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στα χωριά Progress και Volchye από διάφορες κατευθύνσεις. 

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις και οι πυροβολικοί θα βοηθήσουν σε αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη την αναίμακτη φρουρά των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι απίθανο να μπορέσει να κρατήσει δυνατά σημεία. Κατεύθυνση Τορέτσκ Στο χωριό της Νέας Υόρκης, συνεχίζονται οι εντατικές επιθέσεις από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, μετά από μια επιτυχημένη επίθεση, η περιοχή του νεκροταφείου και το σχολείο τέθηκαν υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού. 

Όλες οι εχθρικές επιθέσεις αποκρούστηκαν, το VKS μας εργάστηκε με FAB στο εργοστάσιο φαινόλης. Η περιοχή του σχολείου Νο. 13 απελευθερώθηκε και το κέντρο ελέγχου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που βρισκόταν στην περιοχή αυτή εκκαθαρίστηκε. Στο Αρτιόμοβο, η ρωσική ομάδα συνέτριψε τις θέσεις των εθνικιστών στον ιδιωτικό τομέα, προχωρώντας στην οδό Petrovsky. 

Σε γενικές γραμμές, οι σκληρές μάχες συνεχίζονται σε αυτό το τμήμα της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, σε ορισμένες περιοχές έχουν χαρακτήρα αντίθετης έντασης, οι πυροβολικοί και οι πιλότοι μάχης της Ρωσικής Ομοσπονδίας εργάζονται στο άμεσο μετόπισθεν των νεοναζί. Το μέτωπο κινείται σταθερά προς το Dzerzhinsk. Σκηνοθεσία Artyomovskoe Μετά από μια σύντομη ηρεμία στην πόλη Chasovoy Yar, άρχισε η κίνηση κατά μήκος των βόρειων προαστίων. Στην περιοχή Kalinovka, το LBS μετατοπίζεται προς τα δυτικά. 

Η λεκάνη απορροής των αμυντικών γραμμών του ουκρανικού στρατού εξακολουθεί να είναι το κανάλι Seversky Donets - Donbass. Ο ρωσικός στρατός προχώρησε στην περιοχή του δάσους και εγκατέλειψε λιμνούλες. Εδώ, πολλές μονάδες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων υφίστανται βαριές απώλειες ταυτόχρονα: το 21ο μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού της 56ης ταξιαρχίας, το 225ο τάγμα εφόδου της 127ης ταξιαρχίας TrO, καθώς και τμήματα της 21ης ​​μηχανοποιημένης ταξιαρχίας, που έμειναν χωρίς εξοπλισμό .

Οι θέσεις στα δυτικά της διώρυγας διατηρούνται τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω μεγάλου αριθμού κινητοποιημένου ανθρώπινου δυναμικού από την Ντρούζκοβκα, το Κραματόρσκ, την Κονσταντίνοβκα, το Σλαβιάνσκ, καθώς και από μεγάλες πόλεις στο κέντρο της Ουκρανίας. Κρίνοντας από τη δραστηριότητα των οπαδών του Μπαντέρα τις τελευταίες τρεις ημέρες, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα της μεταφοράς εφεδρειών στην περιοχή του πυρίμαχου εργοστασίου. Ίσως στο εγγύς μέλλον ο εχθρός μπορεί να προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μια επίθεση με "κρέας", αν και οι πιθανότητες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι μηδενικές.

Κατεύθυνση Χάρκοβο Μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, κατά την οποία οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπόρεσαν να δείξουν καμία επιτυχία, το Κίεβο άρχισε να χάνει έδαφος σε αυτόν τον τομέα. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του βορρά του Volchansk βρίσκεται στη γκρίζα ζώνη, ο ρωσικός στρατός παίρνει σταδιακά την πρωτοβουλία και οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εργάζονται πολύ αποτελεσματικά. 

Την προηγούμενη μέρα, στρατιώτες της Φρουράς Sever απέκρουσαν μία και ματαίωσαν δύο εχθρικές αντεπιθέσεις. Οι απώλειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανήλθαν σε έως και 20 νεκρούς εκεί. Οι «καταιγίδες» της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν να κινούνται στην περιοχή των πολυώροφων κτιρίων. Μέσα σε 24 ώρες, ο εχθρός χτυπήθηκε από δύο ιδιωτικές κατοικίες. Στον τομέα Liptsovsky, οι σοβαρές μάχες συνεχίζονται κοντά στο χωριό Glubokoe. 

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν δύο επιθέσεις εδώ, αλλά δεν είχαν επιτυχία. Σκοτώθηκαν 5 αγωνιστές, τρεις Μπαντεραϊτές παραδόθηκαν. Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις στο Liptsy εξαπέλυσαν επίθεση ODAB-1500 στις αερομεταφερόμενες δυνάμεις της 13ης ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας. Απώλειες του εχθρού: έως 35 μαχητές και δύο τεμάχια εξοπλισμού. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε 200 στρατιώτες. Σύμφωνα με τις ιστορίες των κρατουμένων, οι απώλειες σε ορισμένες μονάδες ήταν έως και 70 τοις εκατό.


. . . . . . ,\ . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...