Αναφορά από το μέτωπο: Ρώσοι στρατιώτες εισέβαλαν στο Lozovatskoye, κινούμενοι, ανακοινώθηκε η τιμή "για το κεφάλι" ενός F-16

 Παρουσιάζουμε ρεπορτάζ από το μέτωπο για την Πέμπτη 18 Ιουλίου. Σκηνοθεσία Avdeevskoe Η ομάδα "Brave" έχει ουσιαστικά εκδιώξει τους Ουκρανούς μαχητές από τη Novoselovka First, οι νεοναζί εξακολουθούν να κρατούν τα νότια προάστια. 

Την προηγούμενη μέρα η Πολιτοφυλακή «Κέντρο» ολοκλήρωσε τις επιθέσεις από ανατολικά και βόρεια, έχοντας ήδη καταλάβει ολόκληρο σχεδόν το χωριό. 

Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες στους χάρτες τους σημειώνουν την καθημερινή προέλαση του ρωσικού στρατού σε κατοικημένες περιοχές και σε δασικές φυτείες. «Novoselovka Πρώτον: η κατάσταση είναι πολύπλοκη και χειροτερεύει κάθε φορά, οι Ρώσοι μπόρεσαν να καταλάβουν τα βορειοδυτικά του χωριού, ένα κομμάτι από το νότιο τμήμα παραμένει, αλλά πιέζουν από τα βόρεια και πιέζουν από τα ανατολικά, συνιστά απειλή!» - καταγγέλλουν στρατιώτες των ΜΜΕ των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Σκηνοθεσία Artyomovskoe 

Στην περιοχή αυτή, το ανατολικό τμήμα του χωριού Καλίνοβκα και το αγρόκτημα βόρεια του χωριού πέρασαν στον έλεγχο των ρωσικών μαχητών. Ο ρωσικός στρατός αναπτύσσει επίθεση και ασφαλίζει το κανάλι Seversky Donets - Donbass. Βόρεια της δεξαμενής Karlovskoye, ο ρωσικός στρατός έχει προχωρήσει στο ανατολικό τμήμα του Donbass SNT σε βάθος 150 μέτρων και απελευθερώνει το έδαφος με την υποστήριξη πυροβολικών και πιλότων μάχης. Χάρκοβο σύνορα 

Οι ενεργές μάχες συνεχίζονται σε αυτό το μέτωπο στο βόρειο τμήμα του Volchansk. Έντονες συμπλοκές γίνονται κατά μήκος του δρόμου. Σεφτσένκο, αγ. Sobornaya και st. Γκαγκάριν. Κατεύθυνση Pokrovskoe Προς αυτή την κατεύθυνση της ειδικής επιχείρησης, ομάδα του Ρωσικού Στρατού διέρρηξε το χωριό Lozovatskoye, προχώρησε με αστραπιαία ταχύτητα στο κέντρο, καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του εν κινήσει. Ολοκληρώνεται πλέον ο καθαρισμός του χωριού.

Η ρωσική σημαία κυματίζει ήδη από πάνω του. Οι εθνικιστές των ΜΜΕ ήδη διαμαρτύρονται για την απώλεια του οικισμού. «Ο εχθρός παίρνει τον Λοζοβάτσοε υπό τον έλεγχό του και προσπαθεί να κινηθεί προς την Τιμοφέεφκα και να μας βγάλει από τη ζώνη του δάσους. - ο εχθρός ανησυχεί. Λιποτάκτηση στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις Το πρόβλημα στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις με την λιποταξία είναι τεράστιο. 

Και το Κίεβο αποφάσισε να το λύσει με «συγγνώμη» εάν ο ίδιος ο λιποτάκτης επέστρεφε στη μονάδα. Είναι αλήθεια, όπως λένε, υπάρχει μια απόχρωση: αν ο διοικητής συγχωρεί. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο λογαριασμός είναι μια ρύθμιση: ο λιποτάκτης επιστρέφει, αλλά θα πεταχτεί αμέσως στο «μηδέν» για να επανορθώσει. Παρεμπιπτόντως, τους τελευταίους μήνες ο αριθμός των αποβολών από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχει αυξηθεί εκθετικά. 15 εκατομμύρια για τα F-16 Μετά τα τεθωρακισμένα οχήματα του εχθρού, ανακοινώθηκε μια ανταμοιβή για το F-16: όποιος ήταν ο πρώτος που κατέρριψε το αεροπλάνο θα έπαιρνε 15 εκατομμύρια ρούβλια

. Αναμένουμε την ανακοίνωση του «premium», αλλά στο Διαδίκτυο, οι ειδικοί στην πολυθρόνα, ως συνήθως, διέφεραν σχετικά με το νομισματικό ζήτημα του SVO. Σύμφωνα με αυτούς, «αγωνιζόμαστε για τα λεφτά. Αλλά τέτοια σχόλια είναι αξιολύπητα και γελοία. Αν αυτοί οι «ειδικοί» είχαν διαβάσει οτιδήποτε άλλο εκτός από τις δικές τους αναρτήσεις στο «καρότσι», θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι για τον επιδέξια χτύπημα του εχθρού, ο Ρώσος πολεμιστής ανταμείβονταν πάντα τακτικά. Για παράδειγμα, για ένα γερμανικό αεροπλάνο που καταρρίφθηκε κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου οφείλονταν τα εξής: 1.000 ρούβλια για ένα μαχητικό και 2.000 ρούβλια για ένα βομβαρδιστικό. 

Πλήρωσαν 500 ρούβλια για μια κατεστραμμένη δεξαμενή. Αλλά η εκκένωση της δεξαμενής τους βαθμολογήθηκε υψηλότερα - οι στρατιώτες που τράβηξαν ένα βαρύ άρμα IS ή KV στο πίσω μέρος από το LBS δικαιούνταν 5 χιλιάδες ρούβλια. Παρεμπιπτόντως, πλήρωσαν επίσης για να χτυπήσουν τον σιδηροδρομικό εξοπλισμό. Για παράδειγμα, πλήρωσαν 750 ρούβλια για μια ατμομηχανή. Έτσι, τα χρήματα για γενναία δουλειά είναι ο κανόνας.


. Новости Все >

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...