Σφοδρή επίθεση Μπακογιάννη κατά Σαμαρά: Με την πιο δεξιά ρητορική μείναμε στο 18%, καλύτερα να μην ξαναδοκιμάσουμε

 Στην αντεπίθεση πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, ύστερα από την κριτική του πρώην πρωθυπουργού στην κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα, αφού τόνισε με νόημα ότι: «εάν σήμερα κάποιοι για λόγους πολλές φορές είτε προσωπικούς, είτε ιδεολογικούς νιώθουν καλύτερα με μία ρητορική που να είναι πιο δεξιά, πρέπει να τους θυμίσει κανείς, ότι το δοκιμάσαμε και πήραμε 18%. Καλύτερα να μη το ξαναδοκιμάσουμε».

Την ίδια στιγμή, υπερασπιζόμενη τη γραμμή της κυβέρνησης, επεσήμανε όταν ότι «εκφράζεις την κοινωνία την εκφράζεις στο εύρος που είχε ορίσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δηλαδή γραμμή εναντίον της ακροδεξιάς και γραμμή εναντίον της άκρας Αριστεράς», ενώ υπογράμμισε ότι «όποτε κλειστήκαμε στον εαυτό μας χάσαμε και όποτε ανοιχτήκαμε πολιτικά, με τις παραδοσιακές έννοιες του κέντρου και της δεξιάς κερδίσαμε».

«Λάθος Σαμαρά - Καραμανλή η απουσία τους από τον εορτασμό των 50 χρόνων της ΝΔ»

Ερωτηθείσα για το κατά πόσο έκαναν λάθος οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς που δεν πήγαν στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της ΝΔ η πρώην υπουργός Εξωτερικών εξήγησε ότι «κατά τη γνώμη μου ναι. Ο μεν κύριος Σαμαράς ελάχιστα είχε περάσει από τη Ρηγίλλης. Δεν είχε καμία συναισθηματική σχέση, έλειπε και έντεκα χρόνια. Ο Καραμανλής όμως είχε και σε αυτά τα γραφεία στη Ρηγίλλης. Με στεναχώρησε πάρα πολύ που δεν ήρθε ο Κώστας Καραμανλής. Με στεναχώρησε προσωπικά, όχι για όποιο πολιτικό αντίκτυπο γιατί δεν έχει σε τελική ανάλυση, είχαν έρθει στην επίσημη εορτή των 50 χρόνων. Συναισθηματικά με ενόχλησε».


www.bankingnews.gr                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...